Næsten 1.000 medlemmer og gæster fra Realdanias valggruppe i Område 8 i Nordjylland deltog i går i Realdanias valgmøde i Aalborg. Der blev på mødet valgt seks medlemmer til foreningens repræsentantskab.

Realdania holdt torsdag den 14. november 2019 valgmøde i Aalborg Kongres & Kultur Center, hvor der blev valgt medlemmer til foreningens repræsentantskab. Det oplyser foreningen i en pressemeddelelse.

- Jeg er rigtig glad for, at så mange medlemmer var mødt frem for både at få indflydelse på valget til vores repræsentantskab og for at høre mere om vores aktiviteter. Medlemsdemokratiet er jo foreningens fundament, og repræsentantskabet er den øverste myndighed. Og jeg ser meget frem til samarbejdet med de repræsentantskabsmedlemmer, der blev valgt på mødet, siger bestyrelsesformand Michael Brockenhuus-Schack.

På 19 år har Realdania bidraget med over 18,7 milliarder kr. til mere end 3.675 store og små filantropiske projekter rundt om i hele Danmark.

Alle, der enten selv ejer fast ejendom eller er udpeget af en juridisk person - eksempelvis er repræsentant for en almen boligorganisation eller andelsforening - kan gratis blive medlem af Realdania. Foreningen havde den 1. januar 2019 cirka 155.000 medlemmer.

Følgende 6 medlemmer fra det nordjyske område blev valgt for en 4-årig periode:


Relaterede konferencer

Boligudvikling i København frem til 2030

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Ny udbudslov KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Stormflodssikring af by- og landområder

Servitutter og lokalplaner KURSUS