I Horsens skal byens 2 gymnasier lægges sammen til det samlede ”Nyt Horsens Gymnasium & HF”. Første skridt i den sammenlægning er valget af en bygherrerådgiver til at bistå processen. Arkitema Architects og SlothMøller er netop blevet udpeget som vinder af konkurrencen om denne opgave.

Det blev Arkitema Architects, der med ingeniørerne SlothMøller, vandt udbuddet om bygherrerådgivning i forbindelse med sammenlægningen af 2 gymnasier i Horsens.

NB! Horsens: De store projekter. Konferencen afholdes d. 3. oktober 2018.

I alt 11 tilbud var blevet afgivet på opgaven. Med en ud- og ombygning af den nuværende Horsens Statsskole vil fremtidens gymnasiale uddannelser i Horsens få til huse i moderne lokaler med historiens vingesus.

Det nye gymnasium bliver den næststørste uddannelsesinstitution i Horsens, placeret tæt på det kommende campusområde ved banegården. Sammenlægningen giver mulighed for at forbedre Statsskolens eksisterende faciliteter og dermed skabe et moderne læringsmiljø med et endnu stærkere fokus på den gode undervisning.

NB! Skolebyggeri vokser markant og i nye former. Konferencen afholdes d. 4. december 2018.

- Vi glæder os meget til at komme i gang med opgaven. Det er en opgave der rummer mange facetter, og derfor er det også vigtigt, at processen kommer rigtigt i gang, så vi kan sikre de bedste rammer for fremtidens elever og personale på det kommende gymnasium, siger forretningsområdechef i Arkitema Architects, Lene Neerup Melchiorsen.

Når Nyt Horsens Gymnasium & HF står færdigt i juni 2021, vil der være 18.000 kvm på Studentervænget 2 i Horsens, som danner ramme om en hverdag for 1.350 elever og 700 ansatte.


Relaterede konferencer

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter