Q-Construction får ny direktør, der kommer fra en stilling som områdedirektør i NCC med ansvaret for det NCC-ejede firma Jakobsen & Blindkilde.

Efter 15 år i spidsen for Q-Construction overdrager stifter og partner Morten Rankenberg overdrager stafetten som administrerende direktør til Lasse Kåre Olsen den 1. marts 2022.

- Det har været en fantastisk rejse, hvor vi igennem de sidste 15 år har skabt et succesfuldt Q-Construction. Opskriften har for mig altid været at fokusere på virksomheden som det øverste element, altså at sætte virksomheden over mig selv. Derfor finder jeg det naturligt nu at fokusere på udvikling af Q-Construction i rollen som Chief Development Officer (CDO), så Q-Construction kan fortsætte sin vækst og udvikling, udtaler Morten Rankenberg.

Jylland: De nye brandkrav 2020, brandcertificering - planlægning og løsninger. Kurset afholdes den 3. marts 2022.

Morten Rankenberg siger videre, at ønsket om at videregive rollen som administrerende direktør har været i proces igennem de sidste par år.

- Jeg kender Lasse fra vores fælles tid i NCC, og jeg har fulgt ham lige siden. Han var den eneste, jeg pegede på, som min afløser, og heldigvis var ejerkredsen og bestyrelsen enige, siger Morten Rankenberg.

JYLLAND: Tiny houses - attraktiv økonomi og større byggemuligheder. Konferencen afholdes den 26. april 2022.

Lasse Kåre Olsen har en baggrund som civilingeniør og kommer fra en stilling som områdedirektør i NCC med ansvaret for det NCC-ejede firma Jakobsen & Blindkilde. Og før det var han blandt andet afdelingsdirektør i KPC.

- Morten har opbygget en særlig entreprenørvirksomhed, der skiller sig ud ved at have et ekstraordinært fokus på medarbejderne, bæredygtighed og ikke mindst kunderne, gerne i tidlig involvering og tæt samarbejde, siger Lasse Kåre Olsen.


Relaterede konferencer

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Stormflodssikring af by- og landområder

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens