Ny CTO med en fortid hos blandt andet The Many skal stå for den tekniske udvikling hos Propstep.

Propstep har per 1. januar 2022 ansat Jacob Avlund til at stå for den tekniske udvikling i rollen som CTO.

Jacob Avlund kommer med stor erfaring fra hurtigvoksende proptech- og fintech-startups. Han har senest været CTO hos investeringsplatformen The Many (tidligere Brickshare), og var før det Team Lead for investeringsplatformen June hos MobileLife/Danske Bank.

Lyngby: De store projekter. Konferencen afholdes den 25. januar 2022.

- Propstep er en af de absolut mest spændende proptechs lige nu og et helt naturligt næste skridt for mig at tage i min karriere. Det er en platform med et enormt vækstpotentiale, og jeg glæder mig meget til at arbejde på at få det maksimale ud af det potentiale, udtaler Jacob Avlund.

Propstep er på en vækstrejse efter de i 2021 for alvor gjorde indtog på boligudlejningsmarkedet i Danmark, hvor de nu står for udlejning for blandt andet NREP, Gefion Group, ELF Development, 1927 Estate, Tetris, K-Fastigheter og Copenhagen Capital. Samtidig har flere både mindre og helt store ejendomsinvestorer og -udviklere taget Propsteps in-house software til sig og benytter selv platformen til at udleje sine boliger.

Køge: De store projekter. Konferencen afholdes den 8. februar 2022.

Det er netop teknologi, softwareudvikling og Propsteps bestræbelser på at skabe den ultimative platform til udlejning, som virksomheden nu øger fokus yderligere på med den nye ansættelse.

- Vi er utroligt glade for at have fået Jacob med ombord. Stjerner som ham hænger ikke på træerne og han kommer med en uvurderlig erfaring, som vil løfte vores tekniske team til et nyt niveau og hjælpe os med at indfri vores planer for vækst og udvikling i 2022 og frem, udtaler Troels Bødker Feodor Nielsen, medstifter af Propstep.


Relaterede konferencer

Ny udbudslov KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Boligudvikling i København frem til 2030

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Boligudvikling i Jylland

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS