Aarhus Kommune henter plan- og byggechef i Silkeborg Kommune ind som projektdirektør for Vision Kongelunden, der blandt andet omfatter et nyt stadion til AGF.

I december 2019 blev Vision Kongelunden lanceret af borgmester Jacob Bundsgaard sammen med Salling Fondene og Henrik Lind Invest, der er partnere på det ambitiøse projekt med en samlet potentiel donation på 500 millioner kr.

Det bliver ifølge en pressemeddelelse fra Aarhus Kommune 42-årige Trine Ribergaard Skammelsen, der som projektdirektør skal stå i spidsen for at udfolde visionen, det største sammenhængende storbynære rekreative område i Danmark med blandt andet nyt stadion. Hun er udvalgt i et stærkt ansøgerfelt blandt 28 ansøgere.

Den nye projektdirektør skal opbygge og lede en dedikeret projektorganisation, der sammen med resten af kommunen og de mange interessenter kan løfte et projekt af denne strategiske vigtighed og kompleksitet.

Randers: De store projekter 2020-2030. Konferencen afholdes d. 2. april 2020.

- Med ansættelsen af Trine Ribergaard Skammelsen får vi en stærk, dynamisk og visionær projektdirektør til at stå i spidsen for et af de mest spændende og vigtige rekreative områder i landet. Ambitionerne for Kongelunden er tårnhøje, og det er derfor helt afgørende, at vi nu har fundet en projektdirektør, der kan begå sig sikkert i grænselandet mellem de mange kommunale interesser, brugerne og foreningerne i området, borgere, erhvervslivet, sponsorer og donorer. Jeg glæder mig meget til samarbejdet med Trine, siger borgmester i Aarhus Kommune, Jacob Bundsgaard (S), i meddelesen.

Trine Ribergaard Skammelsen kommer fra en stilling som plan- og byggechef i Silkeborg Kommune, hvor hun har været siden 2017. Tidligere har hun blandt andet været chef for Bystrategisk Stab i borgmesterforvaltningen i Odense Kommune samt afdelingschef og medindehaver af den private rådgivningsvirksomhed Bascon, der siden er blevet en del af Cowi.

HORSENS: De store projekter. Konferencen afholdes d. 24. marts 2020.

Hun har beskæftiget sig med ledelse af byudvikling siden 2005 og har været med til at søsætte en række store projekter som Østre Havn i Aalborg, Musicon i Roskilde, Bassin 7 i Aarhus og Søfronten i Silkeborg, skriver Aarhus Kommune.

Trine Ribergaard Skammelsen er uddannet urban designer, cand. polyt. fra Aalborg Universitet og arkitekt fra Arkitektskolen i Barcelona. Hun har siden gennemført lederuddannelse og er i gang med en MBA på Aarhus Universitet.

VEJLE: De store projekter, byggeri for 30 milliarder. Konferencen afholdes d. 26. marts 2020.

Trine Ribergaard Skammelsen er blevet valgt på baggrund af sine kompetencer inden for projektudvikling og byudvikling og sin evne til at begå sig i et politisk system, samarbejde med mange interessenter og være en drivende kraft i en udvikling, der også kan omsættes i en kommunal praksis. Hun har et bredt forankret netværk til fonde, erhvervsliv og foreninger og kan i kraft af sine kompetencer bidrage til at skabe synlighed og fælles retning i projektet.

Privat er Trine Ribergaard Skammelsen bosiddende på Frederiksbjerg i Aarhus med sin familie. Hun har i årevis været engageret i byudviklingen i Aarhus ligesom hun har et livslangt engagement i idrætsliv og civilsamfund. Hun er aktiv medlem i AGF. Hendes børn spiller fodbold og basket og er tilknyttet ESAA, Elitesportsakademi Aarhus.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i København frem til 2030

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Den nye Planlov KURSUS

Ny udbudslov KURSUS