EcoVillage samarbejder med flere private ejendomsudviklere om en række projekter. Hvordan er konceptet skruet sammen og hvem er målgruppen? Hør mere på konferencen "Bofællesskaber og nye boformer" cen 28. november 2019.

EcoVillage er navnet på et bæredygtigt landsbykoncept, som tilbyder boliger i bofællesskaber i hele Danmark. Konceptet bygger blandt andet på modulbyggeri, fællesspisningen og deleelbilen, solcellerne og en genbrugsstation.

På nuværende tidspunkt opretter Eco Village landsbyer på kollektivbasis i Lejre, Investeringer bliver på 115 millioner. Undervejs er 7 andre projekter i undervejs i Ørestad i København samt i Ballerup, Roskilde, Vejle, Hørsholm og Stigsborg. EcoVillage samarbejder med flere private ejendomsudviklere.

Hvordan er konceptet skruet sammen, og hvem er målgruppen? Hvordan fungerer samarbejde med en privat ejendomsudvikler? Hvordan finansieres projekterne, og er det muligt at finde investorerne? Hvad forventer investorerne af et godt projekt?

Hør mere på konferencen Bofællesskaber og nye boformer den 28. november 2019, hvor Rikke Amalie Søndler, partner og stifter af EcoVillage, er blandt oplægsholderne. Hele programmet for konferencen kan læses her.


Relaterede konferencer

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Stormflodssikring af by- og landområder

Ny udbudslov KURSUS