I alt 400 boliger som følge af omdannelse af Citykirken, omdannelse af Alléskolegrunden og et projekt på Karnersvej i Vejgaard i Aalborg sættes i bero.

By- og Landskabsudvalget i Aalborg besluttede den 7. marts 2019 at sende planer for byudvikling ved Østre Alle, Karnersvej, Samsøgade og Sohngårdsholmsvej i fordebat. Ifølge Nordjyske sættes planprocessen for omdannelse af Citykirken til boliger i 2-6 etager, omdannelse af Alléskolegrunden til boliger i 4-14 etager og et projekt med boliger i 1,5-3 etager på Karnersvej nu i bero.

Det oplyste by- og landskabsrådmand Hans Henrik Henriksen (S) tirsdag aften på et borgermøde.

- Som jeg fornemmede stemningen blandt borgerne, var konsekvensen, at vi var nødt til at gå tilbage til arbejdsbordet, sagde rådmanden til avisen efter borgermødet.

De 3 projekter ligger allé stationsnært i forhold til den kommende BRT, og derfor er der i planlægningen blevet arbejdet med en forholdsvis høj bebyggelsestæthed. Blandt andre Boligselskabet Lykkebo samt den lokal udvikler Rask & Hede har projekter i området på tegnebrættet. Desuden er Ungbo Danmark allerede i gang med at omdanne den gamle skøjtehal til boliger.


Relaterede konferencer

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Boligudvikling i Jylland

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Ny udbudslov KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Den nye Planlov KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning