Phil koncernen lander rekordregnskab med en omsætning på 1,7 milliarder kr. og et resultat på 72 millioner kr.

Pihl-koncernen fortsætter fremgangen med organisk vækst på 45 procent. Koncernen bygger dermed videre på sidste års vækst og ambitionen om at placere Pihl blandt Danmarks mest betydningsfulde og lønsomme entreprenørselskaber med stort kunde- og projektfokus.

På trods af coronapandemien, store prisstigninger på materialer samt engangsomkostninger til etablering af ny koncernstruktur og genopbygningen af BNS er det med en betydelig organisk vækst lykkedes at øge Pihl-koncernens omsætning til 1,7 milliarder kr. og opnå et resultat før skat på 72 millioner kr. Det svarer til en overskudsgrad på 4,4 procent, som vurderes at være gunstig i forhold til branchen.

Bygningskortlægning forud for renovering og nedrivning. Kurset afholdes den 16. november 2021.

I regnskabsåret har der været tilgang af entrepriser fra tunge bygherrer som PFA, Carlsberg Byen og regionerne. Og Pihl har i årets løb afleveret over 60.000 kvm byggeri.

- Jeg er glad for at være en del af et stort hold på over 170 passionerede kollegaer, hvor vi alle arbejder målrettet for at blive bygherrens foretrukne samarbejdspartner. Vi er derfor også stolte over, at nogle af de mest betydningsfulde bygherrer har valgt os som deres samarbejdspartner, siger administrerende direktør i Pihl, Hans Anker Nielsen.

Syn og skøn - konfliktløsning ved byggeprojekter. Kurset afholdes den 19. januar 2022.

- Fællesnævneren i vores ageren er, at vi søger kvalitet i alle gøremål – drevet af ambitionen om at placere Pihl-koncernen blandt Danmarks mest betydningsfulde og lønsomme entreprenørselskaber. Vores glæde for at skabe udmønter sig i et stærkt fokus på professionelle afleveringer og høj tilfredshed hos bygherre. En ageren, der har affødt betydelig, og ikke mindst lønsom, vækst. Så det er med en god blanding af stolthed og ydmyghed, at jeg ser frem til tiden, der kommer, siger Hans Anker Nielsen.

Der har i årets løb været positive ændringer i ejerkredsen, hvor BIG – Bjarke Ingels Group har købt sig ind i koncernen. Endelig har der også været betydelige investeringer i forstærkning af organisationen.

Strategiske partnerskaber. Konferencen afholdes den 11. november 2021.

Bæredygtighed er højt på agendaen i koncernen, hvorfor der er udarbejdet en bæredygtighedsstrategi. Pihl vil blandt andet arbejde på, at egne aktiviteter er CO2-neutrale i 2030, og ikke mindst uddanne medarbejderne inden for bæredygtighed; særligt inden for DGNB. Målet er, at alle produktionsmedarbejdere er uddannet i bæredygtighed, og 20 procent er uddannet som DGNB-konsulenter inden 2023.

Med en ordrebeholdning på cirka 3,2 milliarder kr. og en fornuftig pipeline vurderes det, at markedet er positivt for koncernens forretningsområder. Pihl forventer fortsat høj aktivitet i konsortiesamarbejde, hvor koncernens kompetencer inden for renovering, nybyggeri og råhus udnyttes.

Nordhavn - udviklingsplaner, Nordhavnstunnel, Lynette-øen og Refshaleøen. Konferencen afholdes den 2. marts 2022.

Med flere års væsentlig ubrudt vækst betragter ledelsen det kommende år som et konsolideringsår, hvor fokus er på at høste planlagte gevinster ved den nyetablerede koncernstruktur. Derfor forventes samme omsætningsniveau og overskudsgrad.

Pihl-koncernen består af moderselskabet Pihl Holdings og de 3 datterselskaber; LM Byg, Pihl & Søn og BNS. Koncernen er etableret til at kunne håndtere såvel store som små entrepriser af enhver art inden for nybyggeri og renovering. Pihl & Søns spidskompetencer ligger inden for styringsentrepriser, LM Byg tager sig af råhus byggeri og BNS af styringsentrepriser inden for nybyggeri og renovering.

 


Relaterede konferencer

Ungdomsboliger på et modent marked

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Ny udbudslov KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Stormflodssikring af by- og landområder