Boligorganisationerne fsb og SAB v/KAB er i gang med at udarbejde en omfattende og ambitiøs byudviklingsplan for Tingbjerg. Direktør i fsb, Pia Nielsen, taler om byudviklingsplanen på konferencen "Alment boligbyggeri i København 2019-2029" den 24. oktober 2018.

Boligorganisationerne fsb og SAB v/KAB er i gang med at udarbejde en omfattende og ambitiøs byudviklingsplan for Tingbjerg. Planen indledes med nye boliger og serviceerhverv på Lille Torv ved indgangen til Tingbjerg og med åbningen af Tingbjerg Kulturhus i september 2018.


De 2 boligselskaber har indgået et partnerskab med ejendomsudviklingsselskabet NREP om at bygge omkring 1.000 nye private boliger i Tingbjerg. Partnerskabsaftalen giver NREP forkøbsret til grunde og opførelse af nye private boliger i Tingbjerg.

Derudover skal Tingbjerg bindes sammen med byen med ny, forbedret infrastruktur samt nybyggeri af nye daginstitutioner og serviceerhverv i området omkring Tingbjergs hovedgade Ruten. Endelig skal skolen have et løft. De første boliger forventes at stå klar i 2021.

Hvordan ser de omfattende planer for området ud, og hvilken betydning vil det få for et fremtidigt Tingbjerg?

Direktør i fsb, Pia Nielsen, taler om byudviklingsplanen på konferencen "Alment boligbyggeri i København 2019-2029" den 24. oktober 2018. Læs hele programmet for konferencen her.


Relaterede konferencer

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Den nye Planlov KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter