På den netop afholdte generalforsamling i C.W. Obel Ejendomme blev Peter Winther, partner og administrerende direktør i Sadolin & Albæk indvalgt i selskabets bestyrelse. John R. Frederiksen udtræder efter 14 år i bestyrelsen.

Peter Winther fra Sadolin & Albæk træder ind i C.W. Obel Ejendommes bestyrelse. Han indtræder samtidig i bestyrelsen for Obel-LFI Ejendomme, der er C.W. Obel Ejendommes investeringsfællesskab med Lundbeckfond Invest.Efter 14 år i C.W. Obel Ejendommes bestyrelse udtræder John R. Frederiksen i overensstemmelse med selskabets corporate governance regler. John R. Frederiksen udtræder samtidig af bestyrelsen for Obel-LFI Ejendomme.

- Jeg vil gerne takke John R. Frederiksen for et enestående godt samarbejde gennem de sidste 14 år. John har i høj grad medvirket til at sikre, at C.W. Obel Ejendomme har kunnet gennemføre en solid vækst, og i dag har en attraktiv ejendomsportefølje og et veletableret investeringsfællesskab med Lundbeckfond Invest, siger Anders Obel, bestyrelsesformand i C.W. Obel Ejendomme og Obel-LFI Ejendomme.

NB! Aalborg: De store projekter. Konferencen afholdes d. 19. april 2018.

- Vi byder samtidig med stor glæde Peter Winther velkommen i bestyrelserne. Med Peters store erfaring og markedskendskab bliver vi godt rustet til at fortsætte den positive udvikling med fortsat fokus på at udbygge vores ejendomsinvesteringer, fortsætter han.

C.W. Obel Ejendomme vil i 2018 udbygge ejendomsporteføljen ved igangsætning af nybyggerier af både erhvervs- og boligejendomme i både Aalborg og København. I december 2017 købte selskabet desuden den 8.000 kvm store ejendom Trekronergade 126 i Valby fra HD Ejendomme i en handel formidlet af Nybolig Erhverv København.


Relaterede konferencer

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Fremtidens betonbyggeri

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Den nye Planlov KURSUS