Nordhavn får et nyt 25.000 kvm stort Comwell-hotel i 7 etager på Trælastholmen. Hør mere om projektet på konferencen "Nordhavn: De store projekter 2018-2035" den 4. september 2018.

Nordhavn får et nyt 25.000 kvm stort Comwell-hotel i 7 etager på Trælastholmen. Efter planen skal byggeriet DGNB-certificeres og  kommer hotellet til at rumme 493 værelser samt 18 konference- og møderum, og det vil ligge tæt på metroen samt kun 800 meter til den nye krydstogtsterminal.

Arkitekterne er blevet  inspireret af områdets historiske pakhuse med de karakteristiske og enkle vinduessætninger og skodder og kobberfarvede metalplader vil reflektere lys og spejlinger fra kanalen foran hotellet.

Bygningen tegnes som et 8-tal med to grønne gårde i midten. Hvordan kommer det nye hotel til at se ud, hvad er status og tidsplan? Hvilken betydning vil det få for turismen i Nordhavn og København?

Peter Schelde, koncernchef i Comwell, fotæller om projektet på konferencen Nordhavn: De store projekter 2018-2035 den 4. september 2018.


Relaterede konferencer

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Plejeboliger for 25 milliarder kr.