Ifølge en branchekilde løber udviklingen af FLSmidths 22.000 kvm store domicil samt nye boliger i området i Valby samlet op i 2,6 milliarder kr.

Cobe vandt i begyndelsen af september 2019 konkurrencen at om deisgne FLSmidths 22.000 kvm store domicil i Valby.

Den mindste af de oprindelige 3 bygninger revet ned og erstattet af det 12.000 kvm store nybyggeri. Der er desuden planer om at bygge boliger og en børneinstitution i den sydlige del af grunden, hvilket vil føje 50.000-60.000 kvm yderligere til området, skriver Børsen.

NB! Co-working: Kontorhoteller og kontorfællesskaber. Konferencen afholdes d. 4. december 2019.

FLSmidth og ATP Ejendomme indgik sidste år en aftale om, at ATP Ejendomme bliver investor, bygherre og udlejer af FLSmidth’s nye campus, lige som ATP Ejendomme vil stå for udviklingen af boliger på de tilstødende arealer. Ifølge Børsen vurderer en branchekilde, at hele området fuldt udviklet i 2023, vil repræsentere en værdi i størrelsesordenen 2,6 milliarder kr.

- En totalentreprenør vil overtage vores ingeniør og arkitekt, og så designer og projekterer de færdigt i løbet af næste år. Vi regner med at gå i jorden i slutningen af 2020 og venter at flytte tilbage igen i slutningen af 2023, siger Morten Holle, administrerende direktør i FLS Real Estate, til avisen.

Byggeriet af campus forventes påbegyndt i 2021 og færdiggjort i 2023, mens boligerne opføres i etaper og forventes helt færdige i 2027.


Relaterede konferencer

Den nye Planlov KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Boligudvikling i København frem til 2030

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Fremtidens betonbyggeri

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Ny udbudslov KURSUS