Entreprenøren Skjøde har indgået aftale med pensionsselskab om et 6.430 kvm stort projekt med 89 boliger i Gartnerbyen. Ejendommene certificeres til DGNB Guld.

Et nyt bæredygtigt byggeri med 89 attraktive boliger vil i løbet af de kommende år skyde op i Gartnerbyen i det centrale Odense. Industriens Pension investerer et 3-cifret millionbeløb i boligprojektet, der bliver et af de sidste projekter i den nye bydel.

Det nye boligprojekt fra Industriens Pension får navnet ”Trekløveren” og kommer til at bestå af 3 punkthuse. Ejendommene certificeres med DGNB Guld.

Syn og skøn - konfliktløsning ved byggeprojekter. Konferencen afholdes den 19. januar 2022.

- Odense er inde i en rivende udvikling med mange nye spændende boligområder og betydelige investeringer i at udvikle byen. Gartnerbyen er ved at tage form som et attraktivt grønt byområde, der blandt andet er kendetegnet ved varierede boligformer, rekreative områder og god infrastruktur med et letbanestop som nabo, siger ejendomschef i Industriens Pension, Søren Tang Kristensen.

De 89 nye boliger indrettes med lyse materialer, og alle lejligheder får rummelige terrasser eller altaner. Der bliver grønne gårdrum mellem punkthusene, og hele Gartnerbyen er karakteriseret ved mange rekreative områder, små butikker og en kombination af erhverv og boli­ger.

Middelfart: De store projekter. Konferencen afholdes den 5. maj 2022.

Skjøde er totalentreprenør på det nye byggeri, mens EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet salget af projektet. Arkitema Architects har stået for arkitekturen.

- Hos Skjøde er vi meget tilfredse med at have indgået aftale med Industriens Pension om "Trekløveren", som ligger ved ankomsten til Gartnerbyen. Projektet er medvirkende til, at vi forventeligt i 2024 kan se Gartnerbyen som fuldt udbygget bydel til glæde for alle beboere og odenseanere, siger Allan Nielsen, administrerende direktør i Skjøde.

Vejle: De store projekter. Konferencen afholdes den 10. marts 2022.

De 89 nye boliger forventes at stå klar i løbet af 2023. Hele Gartnerbyen forventes at være færdigudbygget i 2024.

Kuben Management, Accura, Deloitte, DEAS og Colliers har rådgivet Industriens Pension om forskellige forhold i forbindelse med investeringen.

Gartnerbyen kommer samlet til at bestå af 1.950 ejer- og lejeboliger til unge, familier og ældre med tilhørende grønne områder og et butikstorv.


Relaterede konferencer

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Ungdomsboliger på et modent marked

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Den nye Planlov KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND