Omdannelsen af et kollegium til 75 rækkehuse i 2-3 etager sættes efter planen i gang i sommeren 2021, så boliger står klar i 2022.

I december 2019 vandt AP Pension udbuddet af Hejredalskvarteret i Gellerup. Her skal Hejredalskollegiet omdannes til 75 familieboliger tæt på letbanen, og AP Ejendomme satser ifølge Århus Stiftstidende på, at gå i gang med projektet, så snart en lokalplan forventes klar i juli 2021.

- Vi afventer, at plangrundlaget kommer i orden, for købet er betinget af vedtagelsen af en byggeretsgivende lokalplan, fortæller Peter Olsson, administrerende direktør i AP Ejendomme, til avisen.

Almene boliger: store projekter AARHUS. Konferencen afholdes den 28. oktober 2021.

Parkeringskravet er foreløbigt nedsat til 1 parkeringsplads per bolig mod normalt 1,5, fordi kommunen en ny etape af letbanen planlægges tæt på grunden. Håbet er, at de nye boliger kan stå klar til indflytning i efteråret 2022.

AP Pension har et mål om, at de 75 byhuse i 2 og 3 etager opnår Svanemærket eller DGNB-certificering. For at nå målet arbejdes der eksempelvis på, at projektet opføres med træ som bærende konstruktion


Relaterede konferencer

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Boligudvikling i Jylland

Stormflodssikring af by- og landområder

Boligudvikling i København frem til 2030

Ny udbudslov KURSUS