Patrizia har solgt Galleri K, der omfatter 24.000 kvm retail, kontor og F&B.

Patrizia har solgt Galleri K i København Den over 24.000 kvm store ejendom indeholder cirka 10.000 kvm retail og F&B, 9.500 kvm kontor samt 5.000 kvm til lager og parkering. Ejendommen er pt. udlejet til en bred vifte af internationale og danske brands.

- Gennem aktiv asset management af Galleri K har vi repositioneret ejendommen og – i tråd med vores forretningsplan – sikret et godt afkast til vores investorer. Vi ser fortsat muligheder i København qua byens grundlæggende stærke økonomi og urbanisering, udtaler Jörg Laue, Head of Transaction Nordics i Patrizia.

Erhvervslejeloven - ny udvikling. Kurset afholdes d. 22. september 2020.

Lejerne af retail- og F&B lejemålene tæller blandt andre H&M, Adidas og Urban Outfitters samt nogle af Københavns mest populære restauranter, herunder The Market og PS Bar and Grill.

Siden købet af Galleri K i 2015 har Patrizia gennemført en aktiv asset management strategi ved blandt andet at rotere og genudleje arealerne til en række forskellige stærke lejere med henblik på at optimere ejendommens profil. Denne proaktive asset management strategi gør, at ejendommen nu anses som salgsmoden.

Med sin beliggenhed på hjørnet af Østergade og Kristen Bernikows Gade ligger ejendommen centralt i København og på Strøget. Galleri K nyder godt af det høje footfall i de omkringliggende gader, samt etableringen af metrolinjen, Cityringen.

Patrizia blev rådgivet af RED Cushman & Wakefield, Plesner, EY, PwC og NIRAS.


Relaterede konferencer

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Stormflodssikring af by- og landområder

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Servitutter og lokalplaner KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Ny udbudslov KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked