For få måneder siden pakkede Direktør Torben Juhl og ParkZones medarbejdere kontoret på Valhøjs Allé ned for at give plads til en gennemgribende renovering, der har forvandlet lejemålet på 520 kvm.

ParkZone er vendt tilbage til et totalrenoveret lejemål hos Stensdal Group på Valhøjs Allé i Rødovre.

- Vi måtte erkende, at de daværende utidssvarende rammer, der gik tilbage til ejendommens opførelse i 1970’erne, ikke længere opfyldte vores kriterier i forhold til et godt arbejdsmiljø. En lang gang med små kontorer og for små fællesarealer var ikke optimalt, hverken for vores medarbejdere eller vores gæster. Derfor gik vi i dialog med udlejer, Stensdal Group, om at renovere og få lejemålet præcis, som vi ønskede, fortæller Torben Juhl.

Stensdal Group, der ejer ejendommen og i øvrigt er nabo til lejemålet, har en særlig måde at gå til et træt og trist lejemål på.

- De senere år har vi udviklet et særligt Stensdal-koncept, som vi folder ud i langt de fleste af de ejendomme, vi køber for at renovere. Det er i den eksklusive ende, hvor alt endevendes – fra installationer under gulv og over loft – til de flotte synlige detaljer med trægulve, glasskillevægge og sorte køkkenkerner fra Svane Køkken. Stilen er gennemprøvet og giver meget glade og tilfredse lejere – og så er vi selv stolte af, hvor flot resultatet bliver. Hver gang, siger projektchef Thomas Fog Pedersen, der har haft ansvaret for ParkZone-renoveringen.

NB! Parkering - projekter, byg og investeringer. Konferencen afholdes d. 10. april 2019.

Fastholdelse af medarbejdere
Mens renoveringen stod på var ParkZone genhuset i et af Stensdal Groups øvrige lejemål – i øvrigt på samme adresse. Dette har været en fordel for både virksomhed og medarbejdere, der er mødt ind i samme ejendom og derfor ikke har mærket stor forandring.

- I en tid, hvor fastholdelse af kvalificeret arbejdskraft er vigtigt for mange virksomheder, har det naturligvis også spillet ind i vores overvejelser, inden vi besluttede at blive i lejemålet, siger Torben Juhl.

Den store forandring er dog tydelig, nu hvor ParkZone er tilbage i helt nye omgivelser i samme lokaler, som de forlod.

Kvadratmetrene er de samme, men de er udnyttet på en helt anden måde og giver indtryk af, at vi er flyttet ind i noget helt nyt. Det er vi på mange måder også, men i virkeligheden er vi bare flyttet hjem igen, slutter Torben Juhl.

Hvad parkeringspladser angår, har ejendommen på Valhøjs Allé også gode forhold. Alt andet ville vist også være underligt.


Relaterede konferencer

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter