Parken Sport & Entertainment har afsøgt mulighederne for salg af Lalandia, men vurderer, at det ikke er "økonomisk attraktivt" på nuværende tidspunkt.

Parken Sport & Entertainment har gennem en periode afsøgt mulighederne for et salg af de 2 Lalandia Aquadomes med tilhørende centerfaciliteter beliggende i Rødby og Billund eller alternativt et helt eller delvist frasalg af koncernens samlede Lalandia-aktiviteter.

"På baggrund af den gennemførte afsøgning af salgsmulighederne vurderer bestyrelsen, at det ikke under de gældende vilkår på de finansielle markeder er økonomisk attraktivt at gennemføre et salg af Lalandia", skriver Parken Sport & Entertainment i en selskabsmeddelelse.

Ferieprojekter: Investeringer og luksusbyggeri vokser markant. Konferencen afholdes den 21. marts 2023.

Den fortsatte drift og videreudvikling af Lalandia, herunder etablering af et badehotel i Søndervig og et muligt nyt feriecenter i Motala, Sverige, vil derfor fortsat ske under Parkens Sport & Entertainment's' ejerskab, lyder det.

"Bestyrelsen har derfor i dag besluttet ikke på nuværende tidspunkt at forfølge et muligt salg af Lalandia-ejendommene og/eller Lalandia-aktiviteterne yderligere, men i stedet at fokusere på at fastholde de senere års positive udvikling af Lalandia", skriver Parken Sport & Entertainment.

Selskabet undersøger fortsat mulighederne for et helt eller delvist frasalg af Parken stadion og de 4 kontortårne ved Parken.


Relaterede konferencer

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Den nye Planlov KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning