Nordsjællandsk entreprenørvirksomhed havde i 2022 faldende resultat og omsætning på grund af udskudte projekter.

Entreprenørvirksomheden HHM havde i 2022 en omsætning på 737 millioner kr. mod 830 millioner kroner i 2021. Årets resultat før skat landede i 2022 på 28 millioner kr. mod 41 millioner kr. året før.

Efter skat lød overskuddet på lidt over 21 millioner kr. mod knap 32 millioner kr. året før. Virksomheden har en egenkapital på 97 millioner kr. og har ingen rentebærende gæld.

Hillerød - projekter og byggeri til 2030. Konferencen afholdes den 3. maj 2023.

Det kommer ikke som en overraskelse, at omsætningen for 2022 blev lavere end i 2021. Som en stor del af branchen oplevede HHM også, at opstarten af projekter blev udskudt. Projekter man forventer igangsat i 2023.

– I HHM oplever vi, at samarbejde og tidlig inddragelse af byggeriets parter i et byggeprojekt giver gode resultater for kunden. Det giver tryghed i hele projektfasen, og trods den turbulente samfundsøkonomi så er kundens behov for byggeri i gode hænder hos HHM, udtaler Svend Pedersen, HHM’s administrerende direktør.

HHM går ind i 2023 med en tilfredsstillende ordrebeholdning. Og det er virksomhedens forventning, at både omsætning og overskudsgrad vil være på niveau med 2022.


Relaterede konferencer

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Boligudvikling i Jylland

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Hvordan vi får mere liv i bykernerne