Gennem de seneste 3 år er Frederikssund Kommune vokset med 800 indbyggere, og på det seneste møde i Plan- og Miljøudvalget var en lang række boligprojekter på dagsordenen.

Plan- og Miljøudvalget i Frederikssund Kommune skulle den 3. april 2018 tage stilling til 6 forskellige projekter med til sammen 500 boliger.

- Det er positivt, og det fortæller mig, at Frederikssund Kommune er et attraktivt sted at bygge, og der er efterspørgsel på boliger her i området, siger formand for udvalget, Jørgen Bech, til SN.dk.

På Lundebjervej 4 har kommunen modtaget ansøgning om et projekt til opførelse af 45-­55 boliger i 3 ­-5 etager. Byggegrunden er på 3.734 kvm og byggeriet vil få et samlet areal på 3.700 kvm. Projektet blev godkendt til videre behandling.

Plan- og Miljøudvalget skulle samtidig tage stilling til igangsættelse af en lokalplan for et boligområde i Skibby ved Selsøvej. Her vil Klimahuse opføre 150-160 boliger. Projektet blev godkendt til videre behandling med den tilføjelse, at eventuelle lugtgener skal afdækkes, inden yderligere forhold undersøges.

NB! Juridisk due dilligence - Risikovurdering ved køb og salg af ejendom. Kurset afholdes d. 30. maj 2018.

På en 3.450 kvm stor grund på Roskildevej i Jørlunde har Mangor & Nagel på vegne af bygherre søgt om tilladelse til opførelse af 12-14 rækkehuse på mellem 100 og 115 kvm. Projektet blev godkendt til videre behandling.

På den 80.000 kvm store ejendom "Kalvekær" på Hillerødvej i Slangerup kan 120 boliger i tæt-lav byggeri være på vej. Der er ansøgt om tilladelse til at bygge 3 forskellige typer rækkehuse 1, 1,5 og 2 etager og med en forventet boligstørrelse på 90-160 kvm. Projektet blev godkendt til videre behandling.

På  A.C. Hansensvej 8-10 i Frederikssund vil bygherre etablere 78 lejligheder på mellem 60 og 100 kvm, foruden de 72 fri-plejeboliger der er under opførelse. Beslutningen om det projekt blev udsat.

Endeligt skulle politikerne tage stilling til et projekt med 55 seniorboliger i 3 etager og 46 konventionelle rækkehuse i 2 etager. Bygherre ønsker at opføre et nyt slags bofællesskab for målgruppen 55+ i et nyt boligområde ved Strandvangen i Frederikssund. Den tidligere Oppe Sundby skole i Frederikssund er blevet tømt for funktioner, og området skal nu anvendes til boliger. Projektet blev godkendt til videre behandling.


Relaterede konferencer

Fremtidens betonbyggeri

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Boligudvikling i København frem til 2030

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Den nye Planlov KURSUS