Otto Stavad fra Beach House taler om Sea Tower: 4 boligtårne på Apholmenvej på konferencen "Frederikshavn investerer 7 milliarder i byudvikling", som afholdes i Frederikshavn den 22. juni 2017.

Frederikshavn kan få op til 4 nye boligtårne i op til 12 etager, hvis planerne for Sea Tower ved Apholmenvej virkeliggøres. Hotelpligten for området er blevet ophævet, og det åbner op for byggeri af helårsboliger. Planen er at opføre lejligheder som kombinerede almene boliger og ejerlejligheder. Byggesummen kan løbe op i 400-500 millioner kr.

Hvordan ser planerne for grunden ud? Hvad skal der bygges og med hvilken tidsplan? Hvem kommer byggeriet til at henvende sig til og hvad vil de nye boligtårne betyde for udviklingen i Frederikshavn?

NB! Frederikshavn investerer 7 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 22. juni 2017.

Frederikshavn er med 23.400 indbyggere Vendsyssels næststørste by og med 60.400 indbyggere den næststørste kommune. Byen er især kendt for én af Danmarks største erhvervshavne, som også er en af byens stærkeste vækstmotorer.

Den 1,7 millioner kvm store havn står over for omfattende udvidelser, der skal forbedre kapacitet og forretningsområder inden for produktions- og lagerfaciliteter, offshore, havvindmølleindustri samt ophugning af skibe og borerigge.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i København frem til 2030

Den nye Planlov KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter