Odense Letbane udbyder nu 3 byggegrunde til salg i Odense. Det er grunde der alligevel ikke skal bruges til letbanen. Der udbydes i alt 4.000 kvm bygrunde til bolig og erhvervsbyggeri.

Sælger af ejendommene er Odense Letbane P/S:

Vestre Stationsvej

Vestre Stationsvej 9 er på 1.005 kvm og er ubebygget.

Området er udlagt til erhvervsbyggeri. Bebyggelsen må ikke opføres i mere end 3 etager. Højest 60 % af den enkelte ejendom må bebygges og bygningshøjden må max være 12 m. Enkelte bygningsdele må dog være 15 m.

Vestre Stationsvej blev anlagt langs den sydfynske jernbane og har i mange år udgjort grænsen mellem boligkvarteret Vesterbro og industriområderne på gadens nordside. Mens sydsiden af Vestre Stationsvej på denne strækning består fortrinsvis af byhuse i 2½ etage, så er nordsiden af gaden præget af erhvervsbygninger i typisk 1-3 etager. Endvidere er Ejendommen beliggende i nærhed til den kommende letbanestation.

Krudthusgade

En grund på 1.220 kvm beliggende Krudthusgade 18-20 udbydes til salg med henblik på opførelse af nybyggeri. Der ligger en gammel tankstation på grunden som skal rives ned.

Odense Kommune har tilkendegivet at en ny lokalplan for Ejendommen vil muliggøre opførelsen af 4 etager samt udnyttet saddeltag med mulighed for trempel på op til 1 meter mod Vestre Stationsvej og 3 etager samt udnyttet saddeltag med mulighed for trempel på op til 1 meter mod Krudthusgade. Hjørnet kan markeres i op til 5 etager.

Ejendommen er beliggende på ydre Vesterbro i det centrale Odense. Kvarteret er præget af en ældre beboelsesejendomme og ejendommen grænser tæt op til nyere udviklede beboelsesområder og bydelscenter. Endvidere er Ejendommen beliggende i umiddelbar nærhed til den kommende nærmeste letbanestation Vestre Stationsvej.

Svendborgvej

Svendborgvej 85 på 1.685 kvm udbydes til salg med henblik på opførelse af nybyggeri.  Der ligger en gammel tanksattion på grunden der skal rives ned.

Området er udlagt til blandet bolig og erhverv. Den maksimal bebyggelsesprocent udgør 80%. Bebyggelsen må ikke opføres i mere end 4 etager. Det skal tilstræbes at 40 % af de opførte boliger bliver lejligheder.

Ejendommen er beliggende på hjørnet af Svendborgvej, Hjallesegade og Hestehaven. Vejføringen i området er ændret inden for den seneste tid, idet der er lavet en ny tilkørsel til motorvejen, således at Hestehaven tager en stor del af den trafik, der tidligere fortsatte af Svendborgvej mod motorvejen.

Ejendommen er beliggende i den centrale del af Hjallese-forstaden og i umiddelbar nærhed til den kommende nærmeste letbanestation Hestehaven samt Hjallese Station.


Relaterede konferencer

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Fremtidens betonbyggeri

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Boligudvikling i København frem til 2030

Stormflodssikring af by- og landområder

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Plejeboliger for 25 milliarder kr.