Odder Centralsygehus blev nedlagt i 2003, og i 2012 købte Odder Kommune hele området med bygninger og park af Region Midt. En af Odder Kommunes ambitioner ved overtagelsen var at genskabe liv i de 15.000 kvm og den 60.000 kvm store park.

Erhverv, sundhed og kultur forenes i VitaPark i hjertet af Odder Kommune. Området der tidligere husede et sygehus er i dag et levende samlingspunkt for ambitiøse iværksætter, kreative kunstnere og dygtige sundhedsaktører.

Nu udbyder Odder Kommune en mulighed for at opføre nybyggeri i VitaPark. Der kan bygges boliger og erhverv i op til 3.000 kvm fordelt på 1 eller 2 bygninger. Husene kan være op til 5-6 etager.

NB! Jylland: Moms og skat for byg og ejendom - nye regler og afgørelser KURSUS. Afholdes d. 28. september 2017.

- Det er virkelig en god placering til et spændende byggeri. VitaPark er blevet historien om, hvordan man vender en negativ historie til en succes. Alle var kede af det, dengang da sygehuset lukkede. I dag har vi fået en levende park, der er centrum for sundhed, kultur og erhvervsliv. Vitapark er blevet et stort plus for kommunen, siger borgmester Uffe Jensen.

Det nye byggeri vil blive valgt ud fra pris, kvalitet samt hvordan de 3 fokusområder – erhverv, sundhed og kultur - er tænkt ind i byggeriet. Mindsteprisen på byggefeltet er 3000 kr. per kvm. Odder Kommune skal modtage tilbuddet senest fredag den 7. juli 2017, klokken 12.

Udbudsmaterialet kan rekvireres ved henvendelse til byrådssekretær Maria Christensen (se kontaktoplysninger i kontaktboksen).


Relaterede konferencer

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Ungdomsboliger på et modent marked

Boligudvikling i Jylland

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS