PwC arbejder på en rapport om et nyt fodboldstadion i Aarhus og er nu nede på 3 scenarier. I alle scenarier skal stadionbyggeriet finansieres af salg af attraktive, kommunale byggegrunde tæt på Marselisskoven.

Ifølge Århus Stiftstidende arbejder PwC med 3 scenarier for et nyt fodboldstadion i Aarhus. I alle scenarier forbliver stadion på sin nuværende placering, hvor løbebanen skrottes, mens stadion bygges helt om for 400 millioner kr.

Byggeriet finansieres i alle 3 scenarier ved af salg af en række kommunal byggegrunde syd for Jydsk Væddeløbsbane, hvor der i dag er en række hestefolde. Meningen er, at foldene i stedet skal etables ved eller på væddeløbsbanen. I 2 af scenarierne skal væddeløbsbanen desuden nedlægges, så den kan sælges som byggegrunde.

NB! Aarhus: De store projekter. Konferencen afholdes d. 28. november 2018.

Tidlgere har det været på tegnebrættet, at stadion skulle vendes 90 grader, men den idé er i de 3 tilbageværende scenarier droppet.

Analysen skulle have været færdig i denne måned, men ifølge Århus Stiftstidende tyder alt på, at den først er klar i december 2018 eller januar 2019.


Relaterede konferencer

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Ny udbudslov KURSUS