Det nye strandpark-hotel opføres i 13 etager og får 357 værelser lige i vandkanten og direkte ud til Øresund. Den 19. september 2019 blev der afholdt rejsegilde på byggeriet.

Inden for 4 år udvider Scandic porteføljen med 3 hoteller i København og et hotel Aarhus. I går blev der afholdt rejsegilde for Scandics kommende hotel ved Amager Strand, der slår dørene op i 2021.

- Vores kommende strandpark-hotel bliver en destination i sig selv og et såkaldt "city resort". Hotellet får en helt unik placering med kun ti meter til vandkanten, egen havn samt wellness-område og skybar. Alt sammen med kun 600 meter til Københavns Lufthavn. Jeg er sikker på, at hotellet her vil blive en gevinst for de mange lokale og internationale besøgende samt for de 150 nye medarbejdere, vi vil ansætte. Vi glæder os meget til, at vi kan slå dørene op, siger Scandics administrerende direktør Søren Faerber.

NB! Co-working: Kontorhoteller og kontorfællesskaber. Konferencen afholdes d. 4. december 2019.

Det nye strandpark-hotel opføres i 13 etager og får 357 værelser. Hotellet vil byde på restaurant, skybar, lounge, pool, sauna, og fitness. Videre etableres egen havn, hvor et maritimt miljø kan nydes, og dertil er Amager Strandpark hotellets nabo. Scandic slår dørene op for hotellet i 2021 og vil i forbindelse med åbningen etablere 150 nye arbejdspladser.

Scandic på dansk vækstrejse

I september 2018 åbnede Scandic et nyt hotel med 370 værelser i Kødbyen på Vesterbro. Hotellet er designet, så det matcher områdets rå omgivelser. I 2020 åbner et hotel med 100 værelser midt på Nørreport. I 2021 slår hotelkæden dørene op for et splinternyt hotel ved Amager Strand.

I 2022 Scandic Spectrum, som bliver Scandic-koncernens største hotel med 632 værelser. Scandic Spectrum kommer til at ligge på Kalvebod Brygge og vil få egne restauranter, barer, caféer og et bageri i stueetagen. Endelig åbner Scandic et storstilet hotel- og konferencecenter på Aarhus’ nye havneareal i 2023, der er tegnet af BIG – Bjarke Ingels Group.


Relaterede konferencer

Den nye Planlov KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Ungdomsboliger på et modent marked

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter