I september 2020 lanceres Danmarks eget PropTech LAB; et nyt epicenter for tech- og innovation i ejendomsbranchen. Labbet er et samarbejde mellem PropTech Denmark og Innovationshubben Bloxhub.

PropTech LAB vil være ejendomsbranchens nye base i hjertet af København, hvor virksomheder kan møde, inspirere og sparre med de etablerede spillere i branchen. Det nye LAB vil sætte fokus på digitalisering af ejendomme og ejendomsbranchen med henblik på at sikre en effektiv drift og et reduceret CO-2 aftryk.

Labbet har op mod 60 kontorpladser til danske proptech startups, men det bliver også her, at PropTech Mere end 25 danske proptech startups har allerede skrevet sig på venteliste.

- PropTech Denmark er dog opstået af den overbevisning, at branchens udfordringer i høj grad udgør et kæmpe potentiale for innovation set i lyset af den massive teknologiske udvikling de seneste 10-20 år. Hensigten er, at vores nye PropTech LAB bliver et knudepunkt for branchen og tiltrækker de innovatører, der ønsker at takle branchens udfordringer head on med nye – og ofte digitale – løsninger, udtaler Nadim Stub, direktør i PropTech Denmark.

CONTAINER- og modulbyggeri - økonomi, udfordringer og markedsbehov. Afholdes den 15. september 2020.

At det netop er Bloxhub, som kommer til at danne rammen for Danmarks nye PropTech LAB, er ikke tilfældigt. Innovationshubben består af et stort netværk af danske og udenlandske virksomheder, byer og vidensmiljøer inden for bæredygtig byudvikling.

- Partnerskabet mellem PropTech LAB og Bloxhub betyder, at vi for alvor samler alle aktører inden for byggeri i ét og samme økosystem, hvor den nyeste teknologi bliver udviklet, og bygherrer finder deres løsninger. Det er en kæmpe gevinst for den bæredygtige udvikling af vores byer, at vi samler alle aktører, skaber kortere afstand og skruer op for både forretningsmuligheder og videndeling, siger Torben Klitgaard, administrerende direktør, Bloxhub.

Begge direktører påpeger, at det nye PropTech LAB i Bloxhub vil forankre sig som et epicenter for innovation, der også tiltrækker udenlandske aktører, som gerne vil samarbejde med de danske proptech virksomheder.

PropTech LAB lanceres den 24. september 2020, men du kan allerede nu skrive dig op på venteliste via www.proptechdk.dk/lab.


Relaterede konferencer

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Boligudvikling i Jylland

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Ungdomsboliger på et modent marked

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Boligudvikling i København frem til 2030

Fremtidens betonbyggeri

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS