Et nyt område i Carlsberg Byen kommer mandag den 14. august 2017  et skridt nærmere færdiggørelse, når 240 inviterede deltager i rejsegildet for Købke Hus.

Foruden håndværkerne og øvrige samarbejdspartnere har også mange af de kommende beboere tilmeldt sig arrangementet, så de kan få stillet nysgerrigheden på deres kommende boliger. Det nye område ligger i Carlsberg Byens nordlige ende i rolige og familievenlige omgivelser omsluttet af grønne områder, legepladser og boldbaner.

NB! Omdannelse af erhverv til bolig. Konferencen afholdes d. 26. september 2017.

- Byggeriet ligger på grænsen mellem det livlige Vesterbro og det familievenlige Frederiksberg og henvender sig dermed til flere målgrupper. Til byggeriet hører det nyopførte byrum, Købke Plads, som vi er meget spændte på. For det første bliver pladsen det naturlige samlingspunkt for områdets beboere med både caféliv, legearealer og indkøbsmuligheder, men den vil samtidigt fungere som vandreservoir og opsamle regnvandet ved skybrud, så vandet kan ledes sikkert ud i kloakkerne efterfølgende, siger administrerende direktør i Carlsberg Byen Jens Nyhus.

Byggeriet ventes klar til indflytning marts 2018, hvor det vil supplere de øvrige byggerier i Carlsberg Byens nordlige ende, som ligeledes ventes klar i 2018.

NB! Boligudvikling i København 2017-2027. Konferencen afholdes d. 12. september 2017.

Arpe & Kjeldsholm har været totalentreprenør på byggeriet, og derudover har teamet bestået af AK83 Arkitekter, Schønherr og SLA Landsskabsarkitekter og Oluf Jørgensen Ingeniører. Byggeriet består foruden det store byrum af 7 rækkehuse og 34 lejligheder i varierende størrelser.

Udviklingsselskabet Carlsberg Byen P/S ejes af Carlsberg, PFA Pension, PenSam og Topdanmark. Samlet set forventer udviklingsselskabet Carlsberg Byen at udleje og sælge 22.000 kvm til detailhandel og 10.000 kvm til caféer, restauranter og barer.


Relaterede konferencer

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS