Milton Huse markerer sig nu for alvor blandt landets største typehusproducenter, selv om det kun er 4 år siden, virksomheden blev grundlagt af Erik Rehnquist. Status for 2016 lyder på over 300 solgte huse samt et resultat før skat for koncernen 31,2 millioner kr. mod 10,8 millioner kr. i 2015.

Milton Huse har 3-doblet indtjeningen i en vækstfyldt periode, som også har bragt antallet af ansatte over 80, hvor Erik Rehnquist for 4 år siden startede op med 5 medarbejdere.

Koncernresultatet præsteres på trods af endnu et år, som naturligt har været præget af mange og større engangsudgifter blandt andet til etablering og udvidelse af afdelinger i Herlev, Odense, Aalborg og hovedkontoret i Horsens herunder etablering af et utal af nye arbejdspladser. Korrigeret for disse engangsudgifter er koncernresultatet markant højere, udtaler ejer Erik Rehnquist.

NB! Silkeborg investerer 14 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 14. juni 2017.

- Det samlede koncernresultat er ikke blot en 3-dobling af sidste års indtjening - men også markant højere end det budgetterede resultat for 2016. Vi er derfor ovenud tilfredse med det resultat, vi har præsteret, siger ejer Erik Rehnquist.

Siden grundlæggelsen i 2013 har Milton Huse samlet solgt mere end 600 huse. - Og det stopper ikke her, for alene i løbet af 2017 er det ambitionen at runde et salg på over 450 huse.

NB! Horsens investerer 12 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 19. september 2017.

- Trods store vækstambitioner er det stadig afgørende for Milton Huse at levere et hjem, hvor både kunderne og Milton Huse får indfriet sine forventninger og kvalitetskrav. Vi skal levere det produkt, som vores kunder er stolte af og ikke mindst en proces kendetegnet ved orden, indflytningsdatoer, der holder og ikke mindst, at kundens forventninger og behov er omdrejningspunktet for netop deres personlige hjem. Det er vores fornemste pligt at indfri vores kunders forventninger – og lidt til, siger ejer Erik Rehnquist.

Milton Huses egne byggepladser er en afgørende del af vores forretningskoncept og ikke mindst en synliggørelse af værdierne i Milton Huse.

NB! Aalborg investerer 51 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 8. marts 2017.

- Vi er meget bevidste om betydningen af orden og kontrol på byggepladsen. Køb af et hus er for mange familier en af de største beslutninger i livet, og derfor er det afgørende, at de føler, de kan sove trygt om natten igennem alle faser af realiseringen af netop deres drømmehus. Orden på byggepladsen bekræfter kunderne i, at Milton Huse kan levere præcis det hjem, de går og drømmer om uden forhindringer på vejen, siger Erik Rehnquist.

Han glæder sig over den meget positive modtagelse af Milton Huse blandt fynboerne ved åbningen af nyt kontor og showroom i Odense, som dermed er Milton Huses 4. afdeling efter domicilet i Horsens og afdelingerne i Herlev og Aalborg.

- Med flere lokale afdelinger i overvejelserne, ser vi kun frem til 2017 med begejstring, siger ejer Erik Rehnquist.


Relaterede konferencer

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Ny udbudslov KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Den nye Planlov KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS