Randers’ gamle togfabrik på Toldbodgade udvikles til en helt ny bydel. Hør mere på konferencen "Randers: De store projekter 2020-2030" den 2. april 2020.

Randers’ gamle togfabrik på Toldbodgade øst for bykernen skal efter planen blive en ny bydel med plads til 1.000 nye boliger, kultur, erhverv, institutioner, caféer/restauranter og butikker. Projektet har fået navnet "Sporbyen Scandia", og vil i alt udgøre 225.000 kvm.

Hensigten at opføre 150.000 kvm blandede boligformer og erhverv på op til 11 etager for en byggesum på omkring 2 milliarder kr. Togfabrikkens historie vil blive et bærende element i omdannelsen, og de gamle spor bevares som en del af et grønt strøg, der forbinder områdets 5 planlagte kvarterer.

De røde murstenshaller fra 1930´erne, som kan ses fra Udbyhøjvej, er udpeget som bevaringsværdige og kan indgå i nye funktioner i den nye bydel.

Hvad er status for projektet? Og hvor langt er man i udviklingen af den nye bydel?

Hør mere på konferencen Randers: De store projekter 2020-2030 den 2. april 2020, hvor Steen Jørgensen fra Sporbyen Scandia er blandt oplægsholderne.

Du kan læse hele programmet her og tilmelde dig her.


Relaterede konferencer

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Boligudvikling i Jylland

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Boligudvikling i København frem til 2030

Plejeboliger for 25 milliarder kr.