Dansk Ejendomsmæglerforening har i sammen med Forbrugerrådet Tænk udarbejdet nye regler for, hvordan størrelse på boliger skal angives i forbindelse med projektsalg.

Ifølge Finans har Dansk Ejendomsmæglerforening i samarbejde med Forbrugerrådet Tænk udarbejdet et nyt reglelsæt for, hvordan arealet skal angives i forbindelse med projektsalg af boliger.

Udstykning af grunde, ejendomme og ejerlejligheder. Kurset afholdes den 23. april 2020.

- Forbrugere har i en række tilfælde oplevet at købe en projektbolig, som ved indflytningen har vist sig at give væsentligt færre antal kvadratmeter til rådighed, end de havde forventet på baggrund af de oplysninger, som de fik i forbindelse med købet. De har selvsagt følt sig taget ved næsen, og vi håber derfor, at branchenormen kan bidrage til at forhindre lignende sager fremover, udtaler Vagn Jelsøe, der er vicedirektør i Forbrugerrådet Tænk, ifølge Finans i en pressemeddelelse.

De nye regler betyder, at den indvendige længde fra væg til væg fremover skal angives for hvert enkelt rum på plantegningen, og der må ikke angives yderligere arealangivelser. Reglerne kommer til at gælde for alle medlemmer af Danske Ejendomsmæglerforening fra den 1. januar 2020, skriver Finans.


Relaterede konferencer

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Den nye Planlov KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Ungdomsboliger på et modent marked

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS