I løbet af den seneste måned har 2 byhuse meldt sig på Københavns boligmarked med priser, der placerer dem i den absolutte top.

Først var det et 369 kvm stort hus – inklusiv tidligere michelinrestaurant - på Christianshavn, der til en pris på 48 millioner kr. indtog pladsen som hovedstadens absolut dyreste ejendom til salg – og nu har endnu et af slagsen meldt sig. Til en pris på 32,5 millioner kr. er det nu Københavns næstdyreste bolig til salg – og dermed er der altså byttet godt ud i toppen af et af landets mest eksklusive boligmarkeder.

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

For begge huses vedkommende er der tale om såkaldte ”townhouses”, der deler vægge med naboerne, som vi kender det fra rækkehuse.

Men hvor der i historikken for særligt de engelske townhouses typisk ligger en fortid som rigere familiers billigere hjem i byen, er der for Københavns nyudbudte højdespringere altså ikke tale om et beskedent greb i de flestes lommer.

Se Københavns dyreste boliger til salg her

Overgaden Neden Vandet, Christianshavn
Pris: 48 millioner kr.

Denne villa på Overgaden Neden Vandet ligger på en 219 kvm stor grund. Villaen er bygget i 1908 og fordeler sine 369 kvm på 7 værelser. Ejendommen rummer den tidligere ikoniske michelinrestaurant Era Ora, og byder derudover på udsigt til Vor Frelsers Kirke, 10 meter bolværk.

Den er til salg hos Claus Borg & Partner.

High-end boliger. Konferencen afholdes den 1. marts 2022.

Silkegade, København K
Pris: 32,5 millioner kr.

Ejerlejligheden her ligger på 3. sal i en ejendom fra 1902. Ejerlejligheden rummer i alt 291 kvm med 5 værelser i en stor lejlighed fordelt på 3 etager og med 3 tagterrasser.

Lejligheden er til salg hos Ivan Eltoft Nielsen.

Toldbodgade, Frederiksstaden
Pris: 32,5 millioner kroner

Byhuset ligger på en 133 kvm stor grund. Villaen er bygget i 1874 og fordeler sine 296 kvm på 10 værelser. Villaen har yderligere 80 kvm kælder.

Den er til salg hos Claus Borg & Partner.

Huset er en del af de såkaldte Engelske Rækkehuse og rummer næsten 300 kvm bolig fordelt på intet mindre end 10 værelser. Ifølge salgsopstillingen er huset blandt andet indrettet med herreværelse, opholdsstue, fitnessrum og et stort køkken-alrum.


Relaterede konferencer

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Ny udbudslov KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Boligudvikling i København frem til 2030

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS