Swapfiets startede op i Holland og ligger i dag i blandt andet Amsterdam, Arnhem og Gronningen. Cykelkonceptet har dog også fundet vej til Danmark, hvor man i dag kan leje en cykel i København og Aarhus og nu også snart i Odense - Vintapperstræde 29.

Swapfiets-konceptet er helt enkelt – lej en cykel og slip for alle bekymringer forbundet hermed. For 175 kr. om måneden – 150 kr. om måneden for studerende- lejer man en Swapfiets-cykel alt inklusiv. Jens Mårtensen fra Nybolig Erhverv Odense har fundet lokalet til Swapfiets, og ifølge Jens er det et stærkt koncept, de kommer med.

- Odense er en cykelby, hvor folk i alle aldre cykler – der er sågar lavet mange nye cykelruter og cykelstier til cyklisterne i byen. Ifølge Cyklisternes By Odense tager Odenses borgere cyklen med på 138.000 ture hver eneste dag, og de cykler samlet 400.000 kilometer dagligt. Faktisk er der flere cykler i vores by, end der er borgere, hvorfor der er stort potentiale i Odense. Jeg viste Swapfiets Vintapperstræde 29, og grundet den store facade kunne de med det samme se mulighederne i butikken. Herudover har vi forestået udlejningen af et cirka 800 kvm stort lager i Odense SØ til deres mange cykler, udtaler erhvervsmægler Jens Mårtensen, Nybolig Erhverv Odense.

NB! Odense investerer 24 milliarder i boligbyggeri. Konferencen afholdes d. 17. januar 2019.

Ifølge Nybolig Erhverv Odense er Vintapperstræde blomstret op det sidste 1,5 år, hvor der i alt er blevet udfærdiget 8 lejekontrakter, og der er i dag kun 2 ledige lejemål tilbage.

Åbner i Odenses hyggelige Pariserstræde
Håndværkerne er allerede i gang med at gøre butikken klar til åbningen i september. For Morten Dalgaard er det vigtigt, at butikken kommer til at holde stilen fra butikker i Holland.

- Vi har et klart og simpelt koncept: For et fast månedligt beløb får du en Swapfiets og vi sørger for, at den altid virker. Hvis der er noget galt, så kommer vi, hvor end du er i byen eller du kan komme forbi vores butik. Vores service er den vigtigste del af vores koncept, og derfor har vi heller ikke en typisk cykelbutik. Faktisk har vi kun én type cykel i butikken. Det bliver et sted hvor folk kan komme ind og hygge sig, få en god kop kaffe og få fixet deres cykel. Vi ser stort potentiale i Odense, og vi glæder os meget til at byde folk velkommen i den nye butik, udtaler Morten Dalgaard, Regional Manager, Swapfiets Odense.

Swapfiets forventer at åbne her til studiestart i september 2018, hvor der vil være gode åbningstilbud. Åbningsdatoen med mere kan man læse mere om på Swapfiets Odenses Facebookside.


Relaterede konferencer

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Køge: det store byggeboom frem til 2032