Hos Nybolig Erhverv København har man den seneste tid oplevet en opblomstring i salget af investeringsejendomme uden for centrum af København. Denne udvikling bekræftes nu af de netop afsluttede salg af 2 boligudlejningsejendomme på sekundære beliggenheder.

Ejendommen Roskildevej 282A-E & 284 i Rødovre er en blandet bolig- og erhvervsejendom, der er placeret tæt på både Damhussøen og Rødovre Centrum. Den består af et samlet areal på 2.111 kvm fordelt på 21 bolig- og 7 erhvervslejemål.

Gedvad 5-7 i Lyngby er en mindre boligejendom bestående af 460 kvm i form af 12 boliglejemål beliggende i et roligt villakvarter i cykelafstand til DTU.

NB! Finansiering af ejendom. Afholdes d. 5.-6. december 2017.

Ifølge partner, MDE hos Nybolig Erhverv København, Anders Bengtsson, er det muligheden for højere afkast, der generelt tiltrækker investorerne ved ejendomme beliggende uden for byen. Konkret rummer begge de netop solgte ejendomme desuden et stort udviklings- og moderniseringspotentiale, som har gjort dem yderligere attraktive, idet lejeniveauerne således kan hæves i takt med at de enkelte lejemål udflyttes og istandsættes.

Køber af ejendommen Gedvad 5-7 er en privat investor, imens køber af Roskildevej 282A-E & 284 er et ejendomsselskab.


Relaterede konferencer

Den nye Planlov KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Stormflodssikring af by- og landområder

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter