Nybolig Erhverv Horsens oplever et stærkt stigende aktivitetsniveau. Ikke kun i Horsens men også i de omkringliggende kommuner er der for alvor kommet gang i væksten. Det mærkes på såvel bolig- som erhvervssiden.

Et stærkt stigende aktivitetsniveau får nu Nybolig Erhverv Horsens til at opruste med med ansættelsen af Ole Simonsen, der efter en mangeårig erhvervskarriere har en bred erfaring med erhvervslivets vilkår såvel lokalt som nationalt.

NB! Horsens investerer 12 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 19. september 2017.

- Vi glæder os meget til at byde Ole Simonsen velkommen, og er overbevist om at det er til gavn for vores kunder og samarbejdspartnere, skriver Nybolig Erhverv Horsens.

Ole Simonsen er 58 år, bosiddende i Hornsyld, og oprindeligt finansielt uddannet fra Handelshøjskolen i Aarhus. Lokalt er Ole Simonsen nok mest kendt for sin tid som administrerende direktør i Stofa (1999-2013). Sideløbende med sit arbejde hos Stofa, har han blandt andet siddet som formand hos DI Horsens samt været Hovedbestyrelsesmedlem hos DI, og bestyrelsesmedlem af Horsens Erhvervsråd og er således velkendt blandt erhvervsvirksomheder i Horsens.


Relaterede konferencer

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Boligudvikling i Jylland

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Servitutter og lokalplaner KURSUS