Johnny Holt startede den 15. august 2016 som regionsdirektør for Gråkjær Erhverv på Sjælland. Han får ansvaret for Gråkjær Erhvervs nye regionskontor i Københavnsområdet.

Johnny Holt, er bosiddende i København og har i mange år været tilknyttet og beskæftiget i entreprenørbranchen, både som selvstændig rådgiver, som ejendomsudvikler og ikke mindst som udførende hoved- og totalentreprenør.

- Da en stigende del af vores byggerier opføres i det østlige Danmark, er det et helt naturligt skridt, at vi nu styrker organisationen med en regionsdirektør og etablerer kontor i Københavnsområdet. Med sin erfaring blandt andet inden for ledelse af totalentrepriser, herunder store og markante boligbyggerier, er Johnny Holt den helt rigtige til at stå i spidsen for vores organisation på Sjælland. Jeg ser virkelig frem til, at vi for alvor bliver etableret i København og får nærværende ledelse og sparring omkring potentialet og udviklingsmulighederne for os i Østdanmark, udtaler direktør i Gråkjær Erhverv Henrik Skaarup.

NB! Ungdomsboliger - udvikling og byggeri for 37 milliarder. Konferencen afholdes d. 1. september 2016.

De seneste 5 år har byggerier på Sjælland udgjort 30 procent af Gråkjær Erhvervs samlede omsætning – og med indtoget på boligmarkedet forventes andelen at stige i de kommende år.

Samlet set opføres der flere byggerier i og omkring de større byer, især København, og derfor giver det rigtig god mening for virksomheden med base i Holstebro at udvide med et kontor i København. Det er ikke kun boliger der satses på, men også erhvervs-, undervisnings- og idrætsbyggeri er nogle af de andre segmenter, der forventes meget af i fremtiden.

- Gråkjær er en spændende virksomhed, og jeg glæder mig til at tage del i udviklingen af Gråkjær i hovedstadsområdet. Med min erfaring fra alle byggeriets faser og parter, og et godt netværk på Sjælland, kan jeg bidrage positivt med sparring til både vores byggeledelse, ledelse og kunder, udtaler Johnny Holt, Gråkjærs nye regionsdirektør på Sjælland.

NB! Seniorboliger - udvikling og byggeri 2017-2025. Konferencen afholdes d. 26. oktober 2016.

En stor del af de projekter der i øjeblikket startes op på Sjælland er boligbyggerier. Blandt andet er første spadestik taget til 52 ungdomsboliger i Næstved og byggeriet af 25 store luksuslejligheder på Nørrebro i København er også i gang.

- Med væksten i byggesager på Sjælland får vi brug for flere bygge- og projektledere og det optimale vil være folk med lokalkendskab, siger Henrik Skaarup, som fortsat selv vil være til stede på Sjælland.

Koncernen Gråkjær er opdelt i de 4 virksomhedsområder Gråkjær Erhverv, Gråkjær Staldbyg, Gråkjær Aqua og Gråkjær GmbH. Virksomhed har base i Holstebro, hvor stifteren af firmaet og navngiveren John Gråkjær i 1973, som en 20-årig tømrermester gennemførte sit første nøglefærdige landbrugsbyggeri i Fjaltring. Dermed lagde han grundstenen til det Gråkjær, der i dag opererer i store dele af Europa.


Relaterede konferencer

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Fremtidens betonbyggeri

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Stormflodssikring af by- og landområder

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Boligudvikling i København frem til 2030