360 North har styrket ledelsen med ansættelsen af ny økonomidirektør med en fotid hos blandt andet DEAS samt en sikkerhedskoncern og en lægemiddelgrossist.

360 North har styrket ledelsen med ansættelsen af Ole Markussen som økonomidirektør og medlem af direktionen. Han tiltrådte den 1. september 2019.

- Jeg er glad for at byde Ole Markussen velkommen i 360 North, hvor vi konstant arbejder med at styrke virksomhedens drift. Mine kollegaer og jeg arbejder for at skabe en virksomhed, der vil eje vores ejendomme i årtier og samtidig levere den bedst tænkelige service og kvalitet for beboerne, mens vi fortsætter med at investere og skabe jobs i København i de næste mange år, siger administrerende direktør i 360 North, Lars Pærregaard.

NB! Due Diligence - risikovurdering ved køb og salg af ejendom. Kurset afholdes d. 3. marts 2020.

Ole Markussen er en erfaren økonomidirektør, der bidrager med indsigt i ejendomsbranchen og en stærk ledelsesmæssig baggrund. Han har tidligere været økonomidirektør i Danmarks største ejendomsforvalter, DEAS, den globale sikkerhedskoncern G4S’ danske virksomhed og lægemiddelgrossisten Nomeco.

Han begyndte sin karriere i revisions- og rådgivningsvirksomheden PwC, er statsautoriseret revisor og uddannet cand.merc.aud. fra Aalborg Universitet.

Ole Markussen er tiltrådt i 360 North, der fortsætter med at investere i virksomhedens ejendomsportefølje, herunder renovering, vedligeholdelse og energiforbedringer, med henblik på at øge boligudbuddet og dermed bidrage til at afhjælpe boligmanglen i København. 360 North er etableret med langsigtet ejerskab af virksomhedens ejendomme for øje.

360 North råder over en portefølje med 164 ejendomme fordelt på 289.400 kvm og med 2.854 lejemål. Selskabet blev i maj 2019 købt af den amerikanske kapitalfond Blackstone. Siden 2017 har 360 North i samarbejde med Blackstone investeret i ejendomme for mere end 7 milliarder kr. i det centrale København.


Relaterede konferencer

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Ungdomsboliger på et modent marked

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Boligudvikling i Jylland