Arkitektvirksomheden Kullegaard har per 7. august 2017 ansat Jacob Christiansen som økonomichef. Han bliver ansvarlig for virksomhedens økonomiske drift, afrapportering og økonomistyring.

Jacob Christiansen er uddannet på CBS, hvorfra han har en HD i regnskab. Derudover har han en uddannelsesmæssig baggrund inden for ledelse fra CBS samt en mini MBA.

Jacob Christiansen kommer fra en stilling som økonomichef i O. Kavli. Derudover har han en bred erfaring fra flere forskellige brancher – blandt andet fra entreprenørvirksomheder via regnskabsrelaterede funktioner i Højgaard & Shultz og FC Entreprise.

NB! Roskilde: investeringer i byudvikling for 25 milliarder kr. 2018-2028. Konferencen afholdes d. 21. februar 2018.

- Jeg glæder mig til at lære arkitektverden at kende, og jeg håber og tror på, at jeg via mine mange års erfaring fra forskellige brancher, kan bidrage med indsigt og udvikling i måden tingene gøres på. Det gælder både på virksomhedsniveau og i de enkelte projekter, fortæller Jacob Christiansen.

Med ansættelsen af en ny økonomichef ønsker Kullegaard at fastholde sit solide økonomiske fokus, der via et langsigtet perspektiv fortsat skal sikre, at Kullegaard ses som en attraktiv samarbejdspartner.


Relaterede konferencer

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Ny udbudslov KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Boligudvikling i Jylland

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked