Claus Markmann bliver fra den 1. februar 2019 kommerciel direktør og medindehaver af Danbolig Holm & Hauberg, som har 8 butikker i hovedstadsområdet.

Hos Danbolig Holm & Hauberg er de stolte og glade over at kunne byde Claus Markmann velkommen. Den 1. februar 2019 tiltræder han som kommerciel direktør og medindehaver af danbolig Holm & Haubergs 8 butikker, hvor han får ansvaret for at talentudvikle og uddanne butikkernes medarbejdere.

Claus Markmann har mere end 25 års erfaring i salg og ledelse. I sin virksomhed Markmann Training, som han fortsætter med at drive, har han undervist mere end 20.000 mennesker inden for erhvervslivet og har 10 års erfaring med undervisning og coaching i ejendomsmæglerbranchen. Den erfaring skal nu omsættes hos Holm & Hauberg.

- Jeg glæder mig meget til at blive en del af en stærk kæde og fokusere på at udvikle det stærkeste hold i branchen hos danbolig Holm & Hauberg. Jeg har en klar ambition om at skabe et dreamteam med de bedste medarbejdere og opbygge en vinderkultur. Det har jeg gjort før og vil lykkedes med at gøre det igen, siger Claus Markmann.

NB! Københavns boligmarked 2019-2029. Konferencen afholdes d. 24. januar 2019.

Han har tidligere været tilknyttet danbolig som coach, men har de seneste år været hos en konkurrent. Nu vender Claus Markmann tilbage, denne gang som kommerciel direktør og medindehaver, hvor han får ansvaret for uddannelse, ledelse og talentudvikling af alle 40 medarbejdere i danbolig Holm & Hauberg.

- Claus kommer til at dedikere sin fulde tid på at udvikle og dygtiggøre vores medarbejdere og tiltrække nye talenter. Vi laver personlige uddannelsesforløb for alle ansatte – lige fra trainees til indehavere. Det kommer til at hæve standarden i branchen, siger Morten Hauberg.

Holm & Hauberg blev stiftet af Kim Holm og Morten Hauberg i 1995. I 2014-16 blev Kim Fischer medindehaver af danbolig Valby og Vesterbro, Henrik Bjørn Bredo blev medindehaver af danbolig Brønshøj, og Ricco Clausen blev medindehaver af danbolig Bagsværd og Søborg. 

Ricco Clausen og Henrik Bjørn Bredo bliver desuden medindehaver af danbolig Nordvest samt danbolig Nørrebro den 1. januar.


Relaterede konferencer

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Ungdomsboliger på et modent marked

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Køge: det store byggeboom frem til 2032