De 2 Home-forretninger i Taastrup og i Hedehusene får ny indehaver, når Anne Crone stopper.

Ejendomsmægler Morten Sørensen skal stå i spidsen for 2 succesfulde lokale Home-butikker.

- Jeg glæder mig som et lille barn, siger 33-årige Morten Sørensen om udsigten til, at han den 1. november får nøglerne til de 2 Home-forretninger i Taastrup og i Hedehusene, når Anne Crone stopper som indehaver.

I næsten 7 år har han solgt boliger for Home i området, men der er ingen træthed at spore i hverken krop eller indstilling.

Morten Sørensen har skabt sin karriere her, de seneste år som daglig leder og partner, og resultaterne taler sit tydelige sprog.

- Vi er, som det ser ud lige nu, den mægler, der hjælper flest boligejere i kommunen med et salg. Det skal vi blive ved med at være, siger Morten Sørensen.

 

At der nu er løbet nogle års erfaring som lokal ejendomsmægler på CV’et, bliver aldrig en sovepude for ham. Det er faget og opgaverne for vigtige til.

NB! Ny ejendomsvurderingslov og ejendomsbeskatning fra januar 2020 - EKSTRA. Kurset afholdes d. 14. januar 2020.

- At handle fast ejendom er en kæmpestor ting. Om det er en 1 værelses lejlighed, eller om det er et stort hus, alle vores sælgere og køber får den samme grundige behandling. Der har i årenes løb været flere tidligere sælgere og købere, der enten har solgt eller købt ejendom hos os, som har sat til salg hos os igen. Det er for os den vigtigste bekræftelse på, at folk har følt sig godt behandlet hos os, når de vælger os igen, siger Morten Sørensen.

Selv om der kommer et nyt indehavernavn på dørene, er der altså i høj grad tale om "business as usual".

- Jeg har lært alt, hvad der er værd at vide om både mennesker og salgskundskaber, og jeg ser frem til at videreføre de dyder, der allerede er i forretningerne, slår Morten fast.

Også lokalområdet har flyttet sig og gør det fortsat.

- Taastrup og Hedehusene er områder i rivende udvikling. Vi mærker meget tydeligt, at vi er kommet i købernes fokus. Par og børnefamilier ser gode muligheder for at bosætte sig her, og vi oplever en stor interesse for de mere erfarne boligejere, der gerne vil blive i området, men gerne i en nyere og mindre bolig, siger Morten Sørensen.

Og han er glad for, at byudviklingen ser ud til at fortsætte de kommende år.

- Vi har en borgmester, der er meget fremme i skoene vedrørende byudvikling. Det kommer til at gavne alle, der bor i Taastrup og Hedehusene, siger han.

I Høje-Taastrup Kommune udvikles blandt andet den nye bydel Nærheden med 3.000 boliger, samt Høje-Taastrup C, hvor der foruden 100.000 kvm erhverv er plads til 1.500 boliger.


Relaterede konferencer

Ny udbudslov KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Stormflodssikring af by- og landområder

Ungdomsboliger på et modent marked

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.