Teknisk direktør i Herning Kommune, Eva Kanstrup, er valgt til formand for Vejforum for de næste 3 år.

Vejforum er med mere end 1.200 deltagere den suverænt største branchebegivenhed på vej- og trafikområdet i Danmark. Vejforum afholdes hvert år i december med deltagere fra både vidensinstitutioner og private og offentlige organisationer.

- Vi skal lære af hinanden og se infrastrukturen i Danmark som en helhed, siger Vejforums nye formand, teknisk direktør Eva Kanstrup, Herning Kommune.

- Stat og kommuner er nødt til at se på vejnettet som et samlet fælles vejnet, uanset hvem der er myndighed eller aktør i et konkret område. Vi har som sektor ansvar for at skabe gode fælles løsninger for trafikanterne. Borgere og virksomheder skal helst ikke kunne mærke, når de passerer en kommunegrænse eller skifter mellem stats- og kommuneveje, siger Eva Kanstrup.

NB! Herning: De store projekter. Konferencen afholdes d. 8. maj 2019.

Fokus på vedligeholdelse
Kommunerne står med et gigantisk vedligeholdelsesefterslæb på vejområdet, der er opgjort til 3,9 milliarder kr. og udgør et anseeligt samfundsmæssigt problem. Eva Kanstrup ser gerne, at Vejforum er med til at præsentere nye innovative driftsmetoder, der kan støtte kommunerne i deres kamp for at forbedre vejenes standard.

- Kommunerne er interesserede i metoder og strategier på højt fagligt niveau og nye måder at gøre tingene på. På Vejforum kan vi møde aktører fra ind- og udland, der er foran os selv og kan inspirere os til nye løsninger. For det, der virker det ene sted, virker måske også det andet, påpeger den nye formand.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i København frem til 2030

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Fremtidens betonbyggeri

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning