Rasmus Walter er ansat som direktør for divisionen Transport og Infrastruktur i WSP Danmark. Divisionen er nyoprettet og markerer en yderligere satsning indenfor området, hvor WSP er ledende på globalt plan.

Rasmus Walter har en stærkt international profil og kommer tilbage til Danmark efter tre år i New Zealand, hvor han var direktør for broer og anlæg. Inden da var han 14 år hos Rambøll – sidst som markedsdirektør for transport.

I Danmark skal han stå i spidsen for at udbygge divisionen Transport & Infrastruktur, og for at gøre det, er han meget opmærksom på de behov og tendenser, der er i markedet.

Vejle: De store projekter. Konferencen afholdes den 23. marts 2023.

- Det er især reduktion af drivhusgasser, automatisering og klimatilpasning, der er fokus på for tiden, men også at forbedre den offentlige transport for at gøre den mere attraktiv. Alle områder hvor vi er førende i WSP, og vores koncept Future Ready giver samtidig et stærkt fokus på at designe til fremtiden, siger Rasmus Walter.

Rasmus Walter har arbejdet meget internationalt og været koblet på projekter i Nordamerika, Philippinerne, Hong Kong og Australien.

Jylland: Plejeboliger for 25 milliarder. Konferecen afholdes den 1. december 2022.

WSP er med i mange store infrastrukturprojekter i hele verden med blandt andet metrosystemer, jernbaner og ny infrastruktur i byerne. For Rasmus Walter gælder det om at udnytte dette til gavn for kunderne og have en stærk lokal forankring koblet sammen med et internationalt udsyn og netværk.

- Netop ved at koble det lokale og globale kan vi tilbyde noget helt unikt i WSP, for ingen har den samme adgang til faglige netværk og referencer som os, siger Rasmus Walter.


Relaterede konferencer

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Ungdomsboliger på et modent marked

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS