Clarion Hotel Copenhagen Airport ansætter ny direktør. Han hedder Jesper Olesen og er hentet fra egne rækker. Han skal fra 1. september 2018 tage det ikoniske lufthavnshotel til nye højder. Den afgående direktør, svenske Miri Sumiq, drager videre til hotelkædens næste prestigeprojekt, Clarion SeaU i Helsingborg.

For nøjagtig 1 år siden overtog Nordic Choice Hotels driften af det prisvindende lufthavnshotel i Københavns Lufthavn og omdannede det til et Clarion hotel. På det ene år har hotellet været igennem en omfattende transformation – en "clarionificering" – hvor Clarion-kulturen er blevet rullet ud.

Manden bag transformationen er svenske Miri Sumiq, og han rejser nu til Helsingborg, hvor han skal være direktør for Clarion-kædens nyeste prestigeprojekt, hotel Clarion seaU, der åbner i 2020. Det bliver derfor Jesper Olesens opgave at forestå den kommende ombygning og renovering af hotellet for 70 millioner kr. Et ansvar, som Jesper Olesen med sine 23 års erfaring fra hotelbranchen og 15 år som hoteldirektør ser frem imod at løfte.

- Hotellet i lufthavnen har altid stået som noget unikt for mig. Det er et dansk hotel ikon, og jeg glæder mig at overtage stafetten og begynde samarbejdet med teamet på hotellet. Sammen skal vi skabe en nytænkende serviceoplevelse i verdensklasse, hvad enten du besøger os som konference-, hotel- eller restaurantgæst, siger Jesper Olesen.

 NB! Restaurationsmarkedets udvikling. Konferencen afholdes d. 23. januar 2019. 

- Vi er glade for rekrutteringen af Jesper. Miri har sørget for "clarionificeringen" af hotellet, og derfor er det et perfekt tidspunkt for Jesper at tage over, og med hans baggrund og kompetencer er vi sikre på, at han kommer til at tage hotellet til nye højder, siger Henrik Berghult, Senior Vice President, Clarion Hotel.

Clarion Hotel Copenhagen Airport har i en årrække været det københavnske hotel med den højeste belægningsprocent.

- Takket være exceptionelle medarbejdere har transformationen af hotellet været både hurtig og smertefri. Vi har bibeholdt det høje niveau og sat vores præg på det. Det vigtigste for os er, at kunderne giver os gode anmeldelser, for i dag kigger gæsterne mere efter bedømmelser på de sociale medier end på, hvad hotellet hedder, eller hvor mange stjerner det har, siger Miri Sumiq.

Ombygningen af de første værelser begynder i juni, fællesarealerne tager man fat på efter sommertravlheden. Nordic Choice Hotels tager sammen med Københavns Lufthavn også fat på opførelsen af et nyt Comfort hotel med godt 600 værelser og et konferencecenter på 3.000 kvm ved siden af Clarion hotellet. De nye faciliteter skal efter planen åbne i 2020, og det bliver Clarion Hotel Copenhagen Airport og dermed Jesper Olesen, der kommer til at drive konferencecentret.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i Jylland

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS