Cafe og restaurant - udvikling og projekter


Program

09.00 Registrering og morgenmad
09.30 Velkomst
09.35 Efterspørgsel og prisudikling

Restaurationsbranchen er en af landets største og hurtigst voksende brancher. Det skaber stor efterspørgsel på egnede restaurationslokaler i hovedstaden og i andre byer. Hvad efterspørger restauratørerne? Hvilke typer lokaler og hvilke beliggenheder? Hvilke områder bliver attraktive i den kommende tid? Prisudvikling på restaurationslokaler. Hvilke bydele vil opleve kraftig udvikling inden for restaurationsbranchen i den kommende tid?

Torben Steen Hansen , Indehaver og direktør, ButiksKompagniet

10.00 Hvilke restaurationslokaler efterspørges af de ekspanderende kæder?

Hvilke typer restaurationslokaler efterspørges af de ekspanderende kæder? Hvordan opnår man det perfekte match mellem en restauratør og en udlejer?

Morten Thirup Hansen , Dansk Supermarked

10.25 Ny trend: Omdannelse af butikker til restauranter

Restauranter og cafeer over hele landet rykker ind i de nedlagte butikslokaler i en sådan grad, at antallet af ledige butikslokaler på landsplan er på sit laveste siden 2012. Tekniske udfordringer. Juridiske udfordringer i erhvervslejeloven.

10.50 Restaurantmix i et butikscenter

Hvilke typer restauranter er attraktive i et butikscenter? Hvordan spiller de sammen med butikkerne og fællesarealerne? Aktuelle og kommende trends.

Jens Chr. Petersen , Senior Specialist, COWI

11.20 Kaffepause
11.45 Danskernes udespisevaner- hvad kan vi forvente?

Ifølge Horesta blev den samlede restaurantomsætning i 2016 over 42 milliarder kr. Således blev 2016 et rekordår for de danske restauranter. Aldrig tidligere er danskerne gået så meget ud og spise - og aldrig tidligere har vi haft så mange turister. Derfor er også antallet af restauranter vokset støt. Fortsætter udviklingen, og hvad kan vi forvente os af fremtiden?

12.10 Nyt madmarked i Boltens Gård

Mens den succesfulde madmarkedet på Papirøen lukker, åbner der en ny madmekka i Boltens Gård ved Kongens Nytorv. Det nye madmarked får 4.000 kvm indendøre og 1.000 kvm gårdareal, der giver plads til 19 spisesteder, 3 udskænkningssteder, 1 cafe samt event lokaler. Zeso Architect er arkitekten bag projektet.

Lars Moesgaard , Adm. direktør, Bolten

12.35 Lyddesign af restauranter

Ifølge den svenske brancheorganisation Hotell- och restaurangfacket er 93 procent af de besøgende enige i, at lydkomforten er lige så vigtig som mad og god service, når man besøger en restaurant/café. Lyden i restauranter kan nemt og effektivt optimeres, uden at gå på kompromis med restaurantens identitet eller visuelle udtryk. At inddrage akustikken i restauranternes design er der adskillige gode grunde til, men i bund og grund handler det om at skabe den perfekte atmosfære for gæsterne og her spiller god lyd og design en vigtig rolle. Men hvordan sikrer man så, at akustikken i et restaurationslokale fungerer optimalt?

Morten Roar Berg , Konceptudvikler, Saint-Gobain Ecophon

13.00 Spørgsmål og afslutning
13.05 Frokost

Baggrund

Restaurationsbranchen er en af landets største og hurtigst voksende brancher. I 2017 blev den samlede restaurantomsætning over 43 milliarder kr. Det skaber stor efterspørgsel på egnede restaurationslokaler i hovedstaden og i andre byer.

Konferencen stiller skarpt på udbud og efterspørgsel af restaurationslokaler i København, omdannelse af butikker til restauranter og henvender sig til både investorer, developere og til restauratører.

Inkluderet i prisen

Professionelt arrangement til tiden

Morgenkaffe

Frokost

Konferencemappe

Oplægsmateriale sendes pr. e-mail efterfølgende

Kursusbevis

Tilmeld dig her

Afholdes 23. januar 2019
Klokken 09.00 - 13.05
: Hellerup KlubHellerup Klub, Strandvejen 203, 2900 Hellerup



Deltagere

ButiksKompagniet

Torben Steen Hansen

Dansk Supermarked

Morten Thirup Hansen

DFD

Jette Bille

ICP

Jens Chr. Petersen

Madmarked i Boltens Gaard

Lars Moesgaard

Saint-Gobain Ecophon

Morten Roar Berg

Andre konferencer

Tilmeld dig her