Søren Staugaard Nielsen tiltræder som administrerende direktør i Rambøll Fonden.

Rambøll Fonden, der ejer Rambøll Gruppen, har udnævnt Søren Staugaard Nielsen som administrerende direktør fra 1. januar 2022.

- Efter mange år i Rambøll, herunder som en del af den øverste ledelse i Danmark, kender Søren Staugaard Nielsen Rambøll indefra og har en dyb forståelse for de værdier og det særlige samfundssind, som er en del af Rambølls DNA, siger bestyrelsesformand i Rambøll Fonden, Robert Arpe.

Det er første gang, at Rambøll Fonden får en administrerende direktør og et sekretariat. Den daglige ledelse og drift har indtil nu været varetaget af fondens bestyrelse, der består af nuværende og tidligere medarbejdere.

RADON - sikring, kontrol, lovkrav og udbedring. Kurset afholdes den 3. februar 2022.

- Rambøll går en spændende tid i møde med ambitioner om endnu større vækst internationalt. Jeg glæder mig meget til sammen med fondsbestyrelsen at udvikle ejerskabet og tænke langsigtet sammen med Rambøll, samt sikre, at vi fortsat er en ejer på vegne af medarbejderne både i ord og handling, virksomheden beskæftiger sig med, siger Søren Staugaard Nielsen.

I forbindelse med at Rambøll vokser, vil Rambøll Fondens filantropiske arbejde også øges. I 2021 er bevillingsrammen til strategiske forsknings- og innovationsprojekter, der understøtter en bæredygtig udvikling af samfundet på 20 millioner kr. En af de største donationer er fondens nye legat "Flemming Bligaard-legatet", opkaldt efter Rambølls tidligere koncernchef, der hvert år støtter en forsker med 500.000 kr., som tidligt i karrieren bidrager med bæredygtige løsninger inden for ingeniør-, arkitektur- eller rådgivningsområdet.


Relaterede konferencer

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Ungdomsboliger på et modent marked

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Køge: det store byggeboom frem til 2032