Ny direktør for Wihlborgs i Danmark har blandt andet en fortid hos Topdanmark Ejendomme og TK Development.

Søren Kempf Holm er i dag tiltrådt som ny direktør for Wihlborgs i Danmark. Han har i en årrække været direktør for Topdanmark Ejendomme og TK Development. Senest kommer han fra en rolle som Associated Partner for det nordtyske ejendomsselskab Robert C. Spies, hvor han har arbejdet med udviklingen af virksomhedens aktiviteter på det danske ejendomsmarked.

- Søren Kempf Holm er, med sin brede erfaring inden for forretnings- og projektudvikling samt sit arbejde med ejendomme i hele værdikæden, den helt rette person til at lede vores fortsatte vækst i Danmark. Vi ønsker ham en varm velkomst, siger Ulrika Hallengren, administrerende direktør i Wihlborgs.

Nordhavn - udviklingsplaner, Nordhavnstunnel, Lynette-øen og Refshaleøen. Konferencen afholdes den 2. marts 2022.

Søren Kempf Holm glæder sig til at komme i gang med arbejdet i Wihlborgs. Han fortæller følgende i forbindelse med sin tiltrædelse:

Søren Kempf Holm skal overtage roret fra Peter Ildal Nielsen, der stopper som direktør i Wihlborgs efter 25 år. Peter har siden 1996 opbygget den danske del af Wihlborgs til et ejendomsselskab med 125 engagerede og 800 kunder.

- Under Peters ledelse er Wihlborgs i Danmark etableret med en stærk organisation, nogle meget attraktive lejeprodukter og på et fundament af gode og sunde værdier. Jeg har meget stor respekt for dette arbejde, som jeg ser frem til at føre videre og dermed bidrage til, at Wihlborgs udvider sin i forvejen solide position i Øresundsregionen, udtaler Søren Kempf Holm.


Relaterede konferencer

Fremtidens betonbyggeri

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Boligudvikling i København frem til 2030

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Stormflodssikring af by- og landområder

Logistik og industri - fart på nye muligheder