Lisbeth Røgind skal stå i spidsen for Center for Arealer og Ejendomme i Lyngby-Taarbæk Kommune. Hun kommer fra en stilling som Campus Development Director på Copenhagen Business School

Lisbeth Røgind er uddannet arkitekt og har mange års ledelseserfaring. På CBS har hun blandt andet haft ansvar for drift, vedligeholdelse og udvikling af 130 000 kvm bygninger og grønne anlæg i en tid, hvor universitetet har stået midt i en rivende udvikling.

- Jeg glæder mig til arbejde med kommunens ejendomme og arealer. De mange grønne arealer, skønne bygninger og udviklingsprojekter er hver dag centrale for borgernes og de besøgenes oplevelser i Lyngby-Taarbæk. Jeg ser frem til at bidrage til velfungerende rammer sammen med kollegaerne i centeret, så vi fortsat kan gøre en værdifuld forskel for alle, som bor i og besøger kommunen, siger Lisbeth Røgind.

Igennem sine lederopgaver har Lisbeth Røgind ifølge Lyngby-Taarbæk Kommune særligt haft fokus på kollegernes trivsel, kompetencer og god udførsel af opgaverne, så der blev gjort en mærkbar forskel.

- Stærke ledelseskompetencer og en solid faglig baggrund, som matcher centerets kerneopgaver, er nogle af de ord som passer på Lisbeth. Hun kan både håndtere den nære opfølgende opgave, der hvor borgerne dagligt ser forskellen. Og så evner hun også at styre store projekter og sikre kvalitet inden for en politisk ramme. Jeg glæder mig til at arbejde sammen med Lisbeth som ny centerchef for Arealer og Ejendomme, siger direktør Pernille Holmgaard.

Lisbeth Røgind begynder den 1. august 2017 i Center for Arealer og Ejendomme.


Relaterede konferencer

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Ny udbudslov KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Aalborgs massive udviklingsprojekter