Skanderborg Kommune oplever en markant vækst, og inden for de næste 3 år er anlægsbudgettet på 957 millioner kr. Chef for det nyoprettede område Anlæg og Ejendomme kommer fra en stilling som områdechef i Geopartner.

Det bliver 54-årige Kirsten Andersen, der tiltræder stillingen som chef for Anlæg og Ejendomme i Skanderborg Kommune. Hun kommer fra en stilling som områdechef i landinspektørfirmaet Geopartner.

Tidligere har hun blandt andet været afdelingsleder i Kommunale Ejendomme i Herning Kommune og afdelingschef i Byggeri og Ejendomme i Holstebro Kommune.

- Væksten i Skanderborg Kommune gør, at vi har rekordmange byggeprojekter i støbeskeen. Der er en stor opgave i at sikre den strategiske styring af anlægsområdet og håndtering af hele vores brede palet af kommunale ejendomme, og derfor er vi glade for, at vi har ansat Kirsten Andersen. Hun kommer med stor ledelseserfaring, indsigt i byggeri og evne til at styre projekter i mål i samspil med politikere, brugere og lokale aktører, siger direktør i Skanderborg Kommune Asbjørn Friis Jensen.

Kirsten Andersen er uddannet bygningsingeniør og har siden suppleret med lederuddannelse og -udvikling i forskellige former. Hun har været redaktør på publikationen ”Håndbog for den kommunale bygherre”.

Silkeborg: De store projekter. Konferencen afholdes den 24. marts 2022.

- De store anlægsopgaver er en spændende udfordring, som jeg ikke kunne sige nej til. Jeg glæder mig til at tage fat på opgaven, og jeg ser frem til samarbejdet med politikere, kontraktholderne og borgere om de eksisterende kommunale ejendomme og om at gennemføre gode byggeprojekter lokalt, som giver værdi til kommunens borgere, siger Kirsten Andersen.

Kirsten Andersen tiltræder stillingen som chef for Anlæg og Ejendomme i Skanderborg Kommune den 17. maj 2021.

Den nye afdeling Anlæg og Ejendomme er et led i en større organisationsændring i Skanderborg Kommune. Afsættet er den markante vækst, kommunen oplever i disse år. Indbyggertallet er i dag 63.000, og det forventes at runde 70.000 inden for de næste 10 år.

Byrådet har vedtaget et anlægsbudget på hele 957 millioner kr. i perioden 2021-24.

Anlæg og Ejendomme får blandt andet ansvar for:

 


Relaterede konferencer

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Ny udbudslov KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Ungdomsboliger på et modent marked

Boligudvikling i København frem til 2030

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Boligudvikling i Jylland