Cabinn Metro i Ørestad går nu i gang med en udvidelse, der vil gøre hotellet til Danmarks største. Derudover planlægges et 6.000 kvm stort kontorhotel.

Cabinn Metro i Ørestad er nu klar til at gå i gang med den udvidelse, som har været planlagt i 3 år.  Det skriver Ørestad Avis.

- Vi har tøvet i 3 år, blandt andet fordi det oprindelige projekt med kontorlejligheder skulle tilpasses. Men Cabinn Metro har været en kæmpe succes, så vi har valgt at satse på flere lejligheder og værelser i stedet, siger hotellets direktør og ejer, Niels Fennet.

NB! Udvikling af hotelmarkedet i København 2016-2025. Konferencen afholdes d. 25. februar 2016.

- Vores næste projekt bliver et kontorhotel på 6.000 kvm på en grund ud til motorvejen og Center Boulevard. Vi købte byggeretten til grunden sidste år. Det er mit håb, at vi med investeringerne i området kan være med til at færdiggøre dette hjørne af Ørestad City, uddyber han.

Byggeriet kommer til at bestå af 3 nye bygninger, som får en sammenhængende stueetage med reception, drugstore, en lille biograf, motionscenter, lounge og 2 caféer. Cobe Architects har sat stregerne til udvidelsen, som bringer Cabinns kapacitet på 1.240 værelser.


Relaterede konferencer

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Den nye Planlov KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Ny udbudslov KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter