Danica Pension er ved at omdanne Amagerbankens gamle hovedsæde på Uplandsgade 2-4 til 81 nye 1- og 2-værelses lejelejligheder. Boligerne udlejes gennem EDC Projekt Poul Erik Bech og står klar til indflytning i april 2021.

Et nyt projekt med 81 nyopførte boliger fordelt på 4.000 kvm på Amagerbro er lige på trapperne. Dansk Boligbyg står for byggeriet med en entreprisesum på 73 millioner kr.

- I de nye 1- og 2-værelses ungdomsboliger på 39-52 kvm har vi især lagt vægt på at skabe lyse, velindrettede lejligheder, så pladsen udnyttes optimalt. Derfor er der installeret et godt køkken i forbindelse med boligernes alrum, og de enkelte boliger får gode badefaciliteter med separat bruseniche. Derudover har vi haft øje for at skabe et godt miljø med plads til privat frirum og rig mulighed for socialisering. Derfor har næsten alle boligerne franske altaner, og alle har adgang til en fælles tagterrasse og et stort fælleslokale, siger ejendomschef i Danica Pension, Casper Torkdahl.

- Området har de seneste år gennemgået en rivende udvikling og er i dag et af de mest populære byområder i København. Ejendommen er tæt på alt, og infrastrukturen er optimal. Metroen er i gåafstand fra ejendommen, og med den kan man komme rundt i hele byen, uddyber han.

Ny trend: Små boliger. Konferencen afholdes den 1. juni 2021.

Der er kommet en del nye lejeboligprojekter i København det seneste år, men efterspørgslen er ligeledes steget. Derfor er der stadig stor rift om de udbudte lejeboliger fortæller Kenneth Nielsen, projektdirektør i EDC Projekt Poul Erik Bech København.

- Antallet af mennesker, der ønsker at bo i København, er fortsat stigende, og denne tendens er med til at opretholde den høje efterspørgsel på lejeboliger. Derudover vælger unge og enlige i stigende grad at bo til leje, da de ønsker mere fleksibilitet og frihed, siger Kenneth Nielsen.

Første 1-1 fremvisning med 2 indrettede prøveboliger er den 10. januar.

Rådgiverne på projektet er Rubow Arkitekter og MOE Rådgivende Ingeniører.


Relaterede konferencer

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Fremtidens betonbyggeri

Hvordan vi får mere liv i bykernerne