Ikano Bolig har købt en 112.600 kvm grund ved Skovbo Allé i Greve Kommune. Grunden ligger 3 kilometer fra Greve Strand og 25.000 kvm vil blive bebygget af rækkehuse. Nu skydes salget i gang.

Ikano Bolig åbner nu for salget af rækkehuse i Greve og holder derfor åbent hus søndag den 18. november klokken 12 ved Skovbo Allé. De første rækkehuse fra Ikano Bolig vil stå klar til indflytning pom 1 år, og nu åbner salget af boliger.

- Vi har allerede mødt en stor interesse for rækkehusene, som bliver de første boliger, vi bygger i Danmark. Derfor glæder vi os meget til at kunne fortælle naboer og andre interesserede mere om projektet. Så vi håber, at mange vil benytte lejligheden til at kigge forbi og få en snak om mulighederne over en kop kaffe, siger René Brandt, administrerende direktør i Ikano Bolig.

NB! Køge: De store projekter 2019-2030. Konferencen afholdes d. 28. marts 2019.

Der bliver bygget omkring 230 rækkehuse fordelt på 1- og 2-planshuse på mellem 90 og 125 kvm. Prisen for boligerne vil ligge på mellem 2,9 og 3,4 millioner kr. Rækkehusene bliver solgt via Danbolig Jim Riel i Greve & Solrød.

Fællesskab og kubiksmarte boliger
Det nye boligområde er udviklet så beboerne i de nye rækkehuse vil kunne mødes og skabe et godt socialt fællesskab.

- Vi har en ambition om mere end blot at bygge boliger. Vi ønsker at bygge fællesskaber. Det betyder også, at vi ikke bare vinker farvel, når nøglerne til de færdige huse er overdraget. Vi vil også engagere os i området, efter at beboerne er flyttet ind, fortæller René Brandt.

NB! Byudvikling syd for København til Køge og Vestegnen: De store projekter. Konferencen afholdes d. 4. juni 2019.

Boligerne bliver indrettet i samarbejde med Ikea Taastrup, og grundtanken er at bygge kubiksmarte boliger. Det handler om at udnytte hele rummet i boligen bedst muligt, så der bliver skabt funktionelle hjem til gavn for de mennesker, der skal have deres hverdag her.

Ud over projektet i Greve har Ikano Bolig også købt en grund ved Cirkelbuen i Ullerød Nord i Hillerød Kommune. Her skal der opføres 39 rækkehuse og 78 lejligheder. Desuden bliver der udstykket 28 parcelhusgrunde. De første huse og grunde bliver udbudt til salg i foråret 2019 og vil stå klar til indflytning til i sommeren 2020.


Relaterede konferencer

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Boligudvikling i København frem til 2030

Ny udbudslov KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse