Flyvestation Værløse er under omdannelse til et nyt boligområde, og nu sætter REKA Gruppen 1. etape af 37 nye, arkitekttegnede huse med navnet Officershusene til salg. Byggeriet er i gang.

Reka Gruppen fra Varde står - på vegne af investeringsgruppen West-Coast Real Estate III - bag de 37 huse, der opføres på den 5 millioner kvm store Flyvestation Værløse. Husene er tegnet af arkitektfirmaet Tredje Natur, som også har udarbejdet helhedsplanen for området. Officershusene er eksklusive huse i 1- og 2-plan samt rækkehuse og dobbelthuse.

- Flyvestation Værløse ligger så bynært, som man kan komme, og det unikke naturområde er tænkt ind i husenes arkitekturen. Officershusene er attraktive for både børnefamilier, der er vokset ud af lejligheden i København, seniorer og mange andre mennesker, som udover en eksklusiv bolig også drømmer om lys, luft og fællesskab, siger Jesper Kristensen, som er administrerebde direktør for Reka Gruppen.

De nye brandkrav 2020, brandcertificering - planlægning og løsninger. Kurset afholdes den 2. september 2020.

Fællesskab er der masser af på den gamle flyvestation, fordi der i disse år bygges mange nye boliger på den store grund, og så er der tænkt i rammer, som fremmer fællesskabet.

- Eksempelvis er den gamle Hangar 3 totalrenoveret og omdannet til et spændende fælleshus for alle områdets beboere. Her er for eksempel gode køkkenfaciliteter, spisesal, flere multihaller og meget andet, fortæller Jonas Gejl Lauridsen, som er projektleder hos Reka Gruppen.

Hillerød: De store projekter. Konferencen afholdes d. 27. oktober 2020.

Husene bliver fra 112 til 139 kvm i et lyst og nordisk design. De første af Officershusene er færdige i december 2021. Sidste etape er færdig i foråret 2022.

Husene bliver opført af Danhaus fra Esbjerg, som har specialiseret sig i byggeri af især rækkehuse og bofællesskaber med fokus på lavenergi og miljø. Sammen med Reka Gruppen har Danhaus udviklet, bygget og solgt mere end 350 dobbelt- og rækkehuse efter samme koncept som Officershusene.


Relaterede konferencer

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Aalborgs massive udviklingsprojekter

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Ungdomsboliger på et modent marked

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Stormflodssikring af by- og landområder

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter